- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
Aki a Media Marktban akar venni készüléket és van lehetősége,azt javaslom,hogy menjen el személyesen.
Pár hete amikor szintén volt ilyen 12%-os akció akkor elmentem a Budaörsibe és ott mondták gépben megnézve,hogy van az Europarkban. Elmentem és ott le akarták tagadni és mondtam 3x,hogy tudom,hogy van nekik és lám lám lett is. Ha tutira akarsz menni akkor nézd meg a vitrinben alul. Ott szokott bezárva lenni pár doboz Honor 8. Ha ott látsz,akkor tutira van is nekik,más kérdés,hogy milyen színben.
Tehát,nekem váltig állította az egyik eladó,hogy biztos nincs,de mégis volt. Ha egy másik Media Markt jelzi,hogy van készleten,akkor van is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest