Új hozzászólás Aktív témák

• peanar

senior tag

Sziasztok.
    Továbbra is sokan "sírnak" a B381 rom miatt, ezért ismételten leírom, hogy a rom fogyasztásban semmivel sem rosszabb az elődeinél (persze masban sem)!
    Nekem B380 volt fent előtte (bizonyos okok miatt kapott egy wipe data-t) majd pár nap után manuálisan raktam fel a B381 romot és az ég világon semmi baj nincs vele! Az utolsó töltéssel 2nap 11 órát ketyegett el 3 óra kijelző idővel (most van 12%-on). Mint ahogy annó már írtam, 4 email, 4 chat app, 2 vírusirtó és még jó pár alkalmazás ami folyamatosan fut, BT nap 24 órájában be van kapcsolva, napközben 2 órával tartja folyamatosan a kapcsolatot (igaz, 24 orán keresztül csak az egyik megy).
    Feleségem telefonján B360 volt fent korai frissítéssel, arra ota-n ment fel a B381.
    Valóban elkezdett zabálni az android rendszer (jobban, többet mint kellett volna). Tegnap csináltam neki egy wipe data-t, majd SZIGORUAN CSAK 1-2 DOLGOT VISSZA ÁLLÍTVA BIZTONSÁGI MENTÉSBŐL (hívás lista, sms-ek, asztal ikonjainak elrendezése) szépen mindent újra letöltött a playről és beallítgatott magának és már minden szép és jó 😉

Új hozzászólás Aktív témák