- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Továbbra is sokan "sírnak" a B381 rom miatt, ezért ismételten leírom, hogy a rom fogyasztásban semmivel sem rosszabb az elődeinél (persze masban sem)!
Nekem B380 volt fent előtte (bizonyos okok miatt kapott egy wipe data-t) majd pár nap után manuálisan raktam fel a B381 romot és az ég világon semmi baj nincs vele! Az utolsó töltéssel 2nap 11 órát ketyegett el 3 óra kijelző idővel (most van 12%-on). Mint ahogy annó már írtam, 4 email, 4 chat app, 2 vírusirtó és még jó pár alkalmazás ami folyamatosan fut, BT nap 24 órájában be van kapcsolva, napközben 2 órával tartja folyamatosan a kapcsolatot (igaz, 24 orán keresztül csak az egyik megy).
Feleségem telefonján B360 volt fent korai frissítéssel, arra ota-n ment fel a B381.
Valóban elkezdett zabálni az android rendszer (jobban, többet mint kellett volna). Tegnap csináltam neki egy wipe data-t, majd SZIGORUAN CSAK 1-2 DOLGOT VISSZA ÁLLÍTVA BIZTONSÁGI MENTÉSBŐL (hívás lista, sms-ek, asztal ikonjainak elrendezése) szépen mindent újra letöltött a playről és beallítgatott magának és már minden szép és jó 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Wii U
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dolce Gusto
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest