Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus99 #9086 üzenetére
Kártyát azért kapsz,mert ez nanosim. a régebbi ahhoz a számhoz tartozó SIM valószínűleg nem az volt.
Ha meglévő elődfizetést újítasz meg akkor a régi simkártya is aktív, amíg
ezt nem aktiválod a 80-as számon. utána újraindítás és a régi SIM inaktív lesz az új pedig aktív.
Ha új előfizetést rendeltél vagy feltöltőkártyás, akkor egy másik számról kell aktiválnod, de lehet neten is belépve a fiókodba, de az is le van írva hogyan kell a hozzá adott A4 papíron. -
válasz
korcsillio #9081 üzenetére
Humor faktor
-
sziasztok. Biztos volt már kérdés, de nem igen szeretnék visszaolvasni ennyi HSZ-t. Csak azt szeretném megtudni, hogy gyárilag van ezen fólia?
rendeltem T-től egy ilyen kis szuper telót, pár napja jött meg és sikerült rávarázsolnom két darab karcot már. Nagyon reménykedem, hogy van rajta fólia, de levenni nem tudom a körmömmel, szóval bizonytalan vagyok.
Szerk: visszaolvastam, ezek szerint van rajta,de valami oknál fogva nem bírom leszedni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest