Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Nekem hosszú tapasztalatok után az a meglátásom hogy ez a készülék nem ismeri a 900-as 3g-t. Lassú a 3g net, főleg beltérben gyakran visszavált edge-re. A 3g térerő általában 90-100-110dbm-en van. Kültéren jobb.
Mostanában cseréltettem simet, talán valamit gyorsult a net, és kicsit stabilabb lett a kültéri 3g térerő. Más is panaszkodott már hogy szakadozik neki a a net.
Lehet hogy hosszú karrierjük után befejezem a kínai telefonok használatát. Egy munkatársam honor6-ot vett, ez már bőven felsős telefon, és gondjai vannak a térerővel, de annyira hogy néha arréb kell mennie. Mondjuk ez lehet a nagyon régi simjétől is. Nekem a régi simem 2006-os volt, a mostani meg friss, még a nano is kitörhető belőle, de a térerő értékeim nem lettek jobbak, talán net hajszálnyival gyorsabb és stabilabb lett. Lehet hogy valójában semelyik kínai telefon sem ismeri a 900-as 3g-t? Annak ellenére hogy feltüntetik a speckóban? Szervizmenüt kétfélét is megnéztem amit a voda topikban, illetve a nemzetközi miui fórumon láttam de a redmi 1s sajnos nem jelzi ki melyik frekvencián van, így nem tudhatjuk valójában van e 900-as 3g.Csak nem tudom mi kéne helyette, a simem már alkalmas az új telókhoz, mint említettem a nano is kitörhető, talán egy lg g3s vagy moto g? Esetleg bekockáztatom a redmi2 pro-t most elég jó áron van, hátha jön az lte a vodával.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GTA VI
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- IPHONE 16 PRO MAX 1TB WHITE TITANIUM
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Grafit
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest