Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
A nézet csak szokatlan! Én is játszok vele, de csak az első 1-2 órában volt zavaró, utána megszoktam!

-
tome.jr
addikt
Nehéz volt megszokni az irányítást, de aztán működött. Szerintem nem rossz a nézet.
-
TazLeacher
nagyúr
Attól, hogy béna vagy nem a játék a sz@r. Már egy-két ember végigtolta, és semmi bajuk nem volt vele. Vagy ők a kivételes tehetségek, vagy...

Re hír: inkább azzal foglalkoztak volna a demó heggesztése helyett, hogy ne őrüljön meg a játék, ha valami irányító eszköz rá van dugva a gépre...

-
Syrano
tag
A 22"-os wide monitoron teljesen jól játszható.
-
Siera
senior tag
majd eldöntöm,hogy kell-e az egész
-
eddie17
addikt
Lego Batman demó is kb másfél hónappal a megjelenés után jött.
-
cannibal
senior tag
Jöjjön csak
Biztos nem ugy fogy a game ahogy várták 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Biztos nem ugy fogy a game ahogy várták