- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát van bug benne rendesen, amit javítani lehetne. Illetve hozzáadni a játékhoz. De ezek nem 1-2 patch után lesznek megoldva. Talán egy fél év múlva vagy 1 év múlva. Főleg, ha majd kint lesz a CK.
Én jobban örülnék, ha újra lehetne 4 GB ramot használni, ugyanis olyan gyorsan jött ki az első patch, hogy alkalmam sem volt rá. Most kb. modokkal és ini módosításokkal 10-30 FPS környékén vagyok. Sajnos van ahol nagyon alacsony. Viszont van 64 bites rendszerem 4 GB 1066-os rammal és ebből 2 GB-ot sem használ, és azért nem mindegy, hogy 2 vagy 4.a_n_d_r_e_w: Ha jól tudom a Bethesda sosem sz@rt a játékosok fejére, főleg az Elder Scrolls játékokat tekintve. Főleg egy ilyen sikeres játéknál nem lenne szép tőlük.
-
Cathulhu
addikt
Epp ezert leszek kiakadva, hogyha valoban nem hoz erdemi javitast ez az uj patch. Amugy megy a rage nagyon a foruman a dolognak, szerintem a prioritasi lista elen a mainquest bugok lennenek, mert azt meg megemeszti az ember hogy par sidequest beragad (nekem is vannak ilyenek), de hogy a tortenetben nem tud elore haladni, az gaz, ha meg meg sz@rnak is az ember fejere akkor az meginkabb
Addig is jotanacs mind thiefnek, hogy riftenben kerulje Brynjolfot, amig az Esbernes kuldetest meg nem csinalja
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PayPal
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest