Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #32 üzenetére
igen, az egyetlen megoldas, ha ket main questet atugrok konzolparanccsal. Ezt nem neveznem megoldasnak, mert kesobb ez megnagyobb galibat okozhat, es nem is azert fizettem a jatekert, hogy a tortenetet konzolparancsokkal ugraljam at. Szoval megvartam ezt a patchet, de ha valoban nem nyultak a questbugokhoz, eselyes, hogy visszakerem a penzem
-
-
BemAnyó
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #20 üzenetére
én éppen ezért kihagyom most a teljes thief guild, dark broterhood, és Mage college -t is, harcos vagyok nem illik hozzám, majd a kövi karakterrel megcsinálom azt is, akarok egy hullafeltámasutósvérnöszölyésnekriomanta mágust, meg egy sunyi tolvaj/orvgyilokot is csinálni, jgy szerintem több van benne és érdekesebb is,
-
BemAnyó
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #18 üzenetére
nekem most (resurrect) konzol paranccsal sikerült ugyan megoldani a trouble in skyrim küldit (köszi Ilsyde
), Farkas el is fogadja, most Vilkas nak nem tetszik, + a Purity of Revenge nem indult el a helm of winterhold miatt, arra is elvileg megvan a konzolos megoldás, ha hazaértem ki is próbálom, de csak remélni tudom hogy működik nekem is ill. hogy utána szóba áll velem Vilkas, hiszen ezt ő adja,
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest