Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos én már ott tartok, hogy a nagyobb kaliberű küldetések kifogyóban vannak, illetve hanyagolom még a főszálat. A Thief küldit is, mert jól jön még az a Skeleton key.
A Dark Brotherhood küldik kicsit zavarnak. Tudom a játékban ölni kell mindenfelé, de valahogy ez a bérgyilkosság zavar erkölcsileg.A Companion küldetéseket már befejeztem, már csak ilyen kisebb ölős feladatok vannak, amik már elég egyhangúak. Szinte az összes legjobb és legjobban élvezhető küldetést megcsináltam így 2,5 hét alatt és jelenleg lusta vagyok arra, hogy minden várost és minden NPC-t végigjárkáljak, hogy van-e valami.
Valamint nagyon jó lenne egy olyan MOD, amivel szabadon variálhatom a Perk pontokat. Nehézpáncélról most állnék át könnyűre, íjra és kétkezes tőrre, lopakodásra stb. Próbáltam egy olyat, hogy minden Perk maxon van és 81-es szint, de azt már túlságosan nagy csalásnak tartom.Bár nem elvetendő így, hogy már kezd unalmas lenni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest