- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos én már ott tartok, hogy a nagyobb kaliberű küldetések kifogyóban vannak, illetve hanyagolom még a főszálat. A Thief küldit is, mert jól jön még az a Skeleton key.
A Dark Brotherhood küldik kicsit zavarnak. Tudom a játékban ölni kell mindenfelé, de valahogy ez a bérgyilkosság zavar erkölcsileg.A Companion küldetéseket már befejeztem, már csak ilyen kisebb ölős feladatok vannak, amik már elég egyhangúak. Szinte az összes legjobb és legjobban élvezhető küldetést megcsináltam így 2,5 hét alatt és jelenleg lusta vagyok arra, hogy minden várost és minden NPC-t végigjárkáljak, hogy van-e valami.
Valamint nagyon jó lenne egy olyan MOD, amivel szabadon variálhatom a Perk pontokat. Nehézpáncélról most állnék át könnyűre, íjra és kétkezes tőrre, lopakodásra stb. Próbáltam egy olyat, hogy minden Perk maxon van és 81-es szint, de azt már túlságosan nagy csalásnak tartom.Bár nem elvetendő így, hogy már kezd unalmas lenni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest