Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos én már ott tartok, hogy a nagyobb kaliberű küldetések kifogyóban vannak, illetve hanyagolom még a főszálat. A Thief küldit is, mert jól jön még az a Skeleton key.
A Dark Brotherhood küldik kicsit zavarnak. Tudom a játékban ölni kell mindenfelé, de valahogy ez a bérgyilkosság zavar erkölcsileg.A Companion küldetéseket már befejeztem, már csak ilyen kisebb ölős feladatok vannak, amik már elég egyhangúak. Szinte az összes legjobb és legjobban élvezhető küldetést megcsináltam így 2,5 hét alatt és jelenleg lusta vagyok arra, hogy minden várost és minden NPC-t végigjárkáljak, hogy van-e valami.
Valamint nagyon jó lenne egy olyan MOD, amivel szabadon variálhatom a Perk pontokat. Nehézpáncélról most állnék át könnyűre, íjra és kétkezes tőrre, lopakodásra stb. Próbáltam egy olyat, hogy minden Perk maxon van és 81-es szint, de azt már túlságosan nagy csalásnak tartom.Bár nem elvetendő így, hogy már kezd unalmas lenni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest