- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos én már ott tartok, hogy a nagyobb kaliberű küldetések kifogyóban vannak, illetve hanyagolom még a főszálat. A Thief küldit is, mert jól jön még az a Skeleton key.

A Dark Brotherhood küldik kicsit zavarnak. Tudom a játékban ölni kell mindenfelé, de valahogy ez a bérgyilkosság zavar erkölcsileg.
A Companion küldetéseket már befejeztem, már csak ilyen kisebb ölős feladatok vannak, amik már elég egyhangúak. Szinte az összes legjobb és legjobban élvezhető küldetést megcsináltam így 2,5 hét alatt és jelenleg lusta vagyok arra, hogy minden várost és minden NPC-t végigjárkáljak, hogy van-e valami.
Valamint nagyon jó lenne egy olyan MOD, amivel szabadon variálhatom a Perk pontokat. Nehézpáncélról most állnék át könnyűre, íjra és kétkezes tőrre, lopakodásra stb. Próbáltam egy olyat, hogy minden Perk maxon van és 81-es szint, de azt már túlságosan nagy csalásnak tartom.
Bár nem elvetendő így, hogy már kezd unalmas lenni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A Companion küldetéseket már befejeztem, már csak ilyen kisebb ölős feladatok vannak, amik már elég egyhangúak. Szinte az összes legjobb és legjobban élvezhető küldetést megcsináltam így 2,5 hét alatt és jelenleg lusta vagyok arra, hogy minden várost és minden NPC-t végigjárkáljak, hogy van-e valami.
Bár nem elvetendő így, hogy már kezd unalmas lenni kicsit.