- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Azért is felesleges ezen a cikken vitatkozni, mert abszolult nem mérvadó, csupán az író saját véleménye.
Saját véleményem: nekem olyan tabra volt szükségem, ami szabadon/könnyedén módosítható, akár szoftverileg is, tudjon wifit, kezeljen simet, legyen rajta gps, kibírjon legalább egy fél napot folyamatos nyomkodás mellett, relatíve gyors kicsi és könnyû legyen, elfusson rajta 1-2 játék + irodai szoftverek, jó legyen a kijelzôje és a zene is jól szóljon rajta, egy könyvet nyomorgás nélkül el tudjak rajta olvasni, nagyjábol ez határolta körül. ( 1-2 apróságot tuti kihagytam)
Ezért méret szempontjábol egy 5-7 coll körüli készülék jöhetett szóba, erôs cpu+gpu párossal, így lett belôle 7-es tab. Próbálkoztam 10.1-essel is, az már nekem nem jön be, számomra használhatatlan, 3g modem nélküliek nálam szintén kilôve, illetve ehhwz jutottam hozzá jó áron.
Itt volt már aki asus-ra, apple-ra, zte-re stb.-re esküszik, 1-2esetben még meg is tudja indokolni tényleges érvekkel, hogy miért is az adott készüléket választotta, nincs ezzel baj...különbözôek vagyunk.
Illetve úgysem tudjuk egymást meggyôzni, hiszen mint írtam mindenkinek megvannak az érvei a saját maga által választott készülékek mellett.Tehát ez, hogy mire jó egy tablet és van-e létjogosultsága ez a kérdés ebben a formában nagyon relatív. (mondhatni értelmetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Pro 13" A1706 late 2017 Silver (EMC 3163)
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest