- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
egyik kedves ismerősöm nemrég vett náluk mosógépet, náluk volt a legolcsóbb, 2 napon belül ki is vitték, régit elvitték, nem utalt előre, ezt mondtam neki, h véletlen se :d
ahogy láttam ez kb mindre érvényes, csak uv, akkor nem tudnak/akarnak ráülni a pénzre, az az érdekük h minél előbb leszállítsák a terméket
mondjuk velem jól jártak volna, eleve töröttt cucc jön, amit nem is láttam, de a pénzem nem adják vissza? ( : -
Chaser
legenda
futáros dolgot csak úgy lehet átvenni ha bontod futár előtt, amennyiben nem oldja meg az mm v akármelyik "multi" futárcéggel, az ő baja, én biztos nem venném már át, annyi rémtörténetet olvasni/hallani
zakarmihaly
lényeg megoldódott végre, és tudjuk h pcx-től nem kell vásásrolni semmit ( :hoy on is legyek, 1660/ti-ből szemezgettem az msi gaming x verzióval, de valami furcsa volt képeken..ma esett le, nem piros-fekete design mint az előd szériák :d pont ezért fizettem volna felárat
oázisnál egyébként 104,5k az msi gaming x ha valakit érdekel -
csakacsuvi94
csendes tag
Igazad van, de sokszor a 1660Ti és a 2060 eléggé OP fullHD-ban. Gondolom a 2060-at azért szánták még arra (pedig egy jól OC-zott 2060 felér egy 1080hoz), mert ha több game jön RTX opcióval, akkor a teljesítmény rögtön megfeleződik :/ Számomra ezért fura az RTX széria és ezért gondolom, hogy a 1660TI a gddr6 memóriájával egy stabil pont lehet még jó pár évig. Így 2019-et elnézve a 1660 (6gigás) és a 1660Ti lesz a best deal fullHD, ultrawideHD és 1440p-re. Ezen szerintem a navi változtathat, kivéve, ha megint szemenköpik az embereket egy rebrandinggel
-
Csak a pontosság kedvéért: a 470 a 480-nak egy vágott verziója, az 570 pedig az 580 vágott verziója. Az előbbi család a Polaris 10, utóbbi a Polaris 20. Azt lehet mondani, hogy utóbbi az előbbi OC verziója. Aztán jött még az 590, ami egy finomított 580, OC-zva. Tehát inkább 480-580-590, ha már OC sort akarsz felállítani.
-
Morris
veterán
Amúgy azért nincs bajod a wattmannal mert alacsony a 470 tdp-je.
Ha 580/590-re váltanál egyből használnád és pikkpakk szembesülnél a szoftveres és hardveres gondokkal. + alulfeszelés ami szvsz tiszta gáz, hogy a júzernek kell szerencsétlenkedni azzal is mert gyári állapotban "szar" a kártya... -
Morris
veterán
Nyilván kinek mi kell.
Közel azonos a tdp a 470-el. Ergo csöndben van mindkettő.De én alapvetően az rx580-hoz hasonlítottam. Ott pedig a tdp jóval magasabb. Ami ugye több hőt eredményez és ugyan nem feltétlenül, de hangosabb működést.
Szóval te tudod, hogy neked megéri e.Nekem mindenképpen a legjobb döntés volt váltani.
-
Morris
veterán
Maradjunk annyiban, hogy az rx580-al és 590-el van ám probléma rendesen. Mind szoftveresen, mind hardveresen.
Amúgy igen, az 1660ti fhd-ban kiváló kártya.
Manapság jóval több NV támogatott játék van.
Én 7870-ről váltottam 1060-ra. Aztán kíváncsiságból rx580-ra. Nem voltam előítéletes radeonnal, de köszönöm, nekem a radeon nem jött be. Pont a fentiek miatt.A wattman összeesik sűrűn. Elfelejti a beállításokat. Simán felengedte a kártyát 80fokig, csak mert elfelejtette elindítani a ventiket.
Manuális ventivezérlésnél csak 40%-ra tud szabályozni. Annál lejjebb nem. És ez már hangos. Plusz jóval többet fogyaszt.
Akkor? Kérdem én, jobb a radeon?
Ezen felül az 1660ti megeszi az 580-at is. Szóval ez a kártya most a legtutibb vétel. -
arpii
tag
Ja és a GPUCheck oldal, ahonnan csöpögtetik neked az infókat, szimplán hazudik. Soha nem mért eredményeket dob össze valamilyen formula alapján egy-egy másik mérésből kalkulálva. Egyébként attól függ mire kell. Ha többségben Nvidia címekkel játszol, megéri, ha vegyes-vágott, nem biztos: [link]
Full-HD-ra kell? Azt éppen ki bírja köhögni a 480 is a legtöbb esetben, a 1660-al meg nem fogsz fentebb menni úgy sem 1080p-nél, fölötte már az is elfogy. Ez a kártya az 590 ellen jött, amire gondolom már frissítettél volna, ha annyira akartál volna. Én lassan úgy vagyok vele, hogy mégiscsak érdemes várni a Navi-ra. Amivel most játszok, vígan elbírja a 470 azon a beállításon, amit már úgyis megszoktam. -
Raymond
titán
-
kenwood
veterán
Vagy egesz egyszeruen nem erdekli annyira a dolog. Nem megy a 6 eves kartyan, vagy az igpn par jatek,ami tetszik neki,vesz egy kartyat,azon megy. Problema megoldva. Se kedve,se ideje nincs melyebben utana jarni.
Nem mindenki van annyira raporogve a temara, hogy forumozzon,youtubeozzon erte.Ez olyan, hogy mondjuk kell egy furogep,vagy behajto.
Bemegy a Praktikerbe.latja, hogy 10-nel kezdodik,100-nal tetozik. Levesz egy szimpatikusat 25-ert a polcrol.
Nem erdekeli,hogy egy masik 22-ert sokkal jobb,vagy 14-ert ugyanazt tudja. Megvette,mukodik, boldogsag.
Tobbet er neki a szabadideje annal,hogy orakat toltson a legjobb kivalasztasaval.
Atjon az ezermester haverja,elmondja neki,hogy rossz ar/ertek aranyut valasztott,de csak felidegesiti ot,mert neki tokeletesen megfelelt,amit vasarolt,sem az ar,sem az ertek nem erdekli,piti tetelrol van szo.
Amire kellett neki,arra tokeletes, es nem hianyzik az par ezer forint,amit megsporolhatott volna. -
arpii
tag
Lejárt a szerkesztés.
Nem olvastam el tüzetesebben, ez előrendelés, amit március közepére tudnak szállítani. Ez viszont kifejezetten biztató, hogy ha azt sejteti, hogy 2 hét múlva ilyen nyomott árakon fog menni a "csúcshűtéses példány", persze nálunk a kisker kitart majd az ár mellett, de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest