- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Nem mondom, hogy igaza van,de te is hulyeseget irtal,es most probalsz kitancolni belole, mar masrol beszelsz.
Gtx 950 kapcsan hoztad fel a szethajtast. Az ilyen kaliberu kartyaknal kb. tizezerbol egy user van,aki elkezdi a biost meg a power limititet cseszegetni,es "szethajtja " a kartyat. -
kenwood
veterán
Vagy egesz egyszeruen nem erdekli annyira a dolog. Nem megy a 6 eves kartyan, vagy az igpn par jatek,ami tetszik neki,vesz egy kartyat,azon megy. Problema megoldva. Se kedve,se ideje nincs melyebben utana jarni.
Nem mindenki van annyira raporogve a temara, hogy forumozzon,youtubeozzon erte.Ez olyan, hogy mondjuk kell egy furogep,vagy behajto.
Bemegy a Praktikerbe.latja, hogy 10-nel kezdodik,100-nal tetozik. Levesz egy szimpatikusat 25-ert a polcrol.
Nem erdekeli,hogy egy masik 22-ert sokkal jobb,vagy 14-ert ugyanazt tudja. Megvette,mukodik, boldogsag.
Tobbet er neki a szabadideje annal,hogy orakat toltson a legjobb kivalasztasaval.
Atjon az ezermester haverja,elmondja neki,hogy rossz ar/ertek aranyut valasztott,de csak felidegesiti ot,mert neki tokeletesen megfelelt,amit vasarolt,sem az ar,sem az ertek nem erdekli,piti tetelrol van szo.
Amire kellett neki,arra tokeletes, es nem hianyzik az par ezer forint,amit megsporolhatott volna. -
kenwood
veterán
Nem kell mondani. Ami ezek kozul legalabb kettonel hibadzik,az nem vga,hanem ablakon kidobott penz ....
Marmint az lenne ,ha nem jegelnek a leglerugottabb szemetet is 1 oran belul 120k alatt.
Rakarestem, pont 0 darab aktiv hirdetes van annyiert :
[link]Szerk: 1 meg nem jegelt,kb. holnap reggelig
-
kenwood
veterán
válasz
BerserkGuts #365 üzenetére
Mit mondtam en ?
- 1030 az also kategoria.
- a tobb,mint 2x annyiba kerulo 1050ti a 1080p medium (persze a gyilkos gamekben a fix 60 fps nem lesz meg azon se)
- Az amd ebben a kategoriaban sokkal jobb[Szinte mind 30 feletti atlag,nemelyik 60 felett]
Nyilvan aki 80 eurot szan a vgara,az nem fogja 60 euroert megvenni a BF otot, de ha nagyon akarja,az is elmegy rajta.1080p very low, vagy 720p,es par dolgot meg fel is huzhat.
Az eletben nem raknek ilyen gyenge vgat a gepbe,de elvisz kb. barmit,es nem 5-10 fps,meg egyszinu egeszkeprnyos negyzet,mint anno a legalso kategoria (Gt220,630,730),es a Haswell elotti IGP-k.
Az szoszerint jatszhatatlan volt. Minden very low,es vagy el se indult,vagy 10-20 fps,es annyira szaggatott, hogy azert haltal meg,mert nem lattad,mi tortenik. Nem tudom,eltel-e mar akkor ?1030-on 30-40-es atlag fpsel a legtobb jatekot vegig tudod vinni szenvedes nelkul.
Szerintem inkabb 4k video,LoL-CSGO,,ezekre jo a 1030
Vagy ha szereted az AAA gameket,akkor megveszed a nagy franchiseok (cod,bf,nfs,forza) 2010 koruli kiadasait par euoert a g2a-en,vagy steam akcioban.
A jatekmenet erdemben nem valtozott, egyikben sem. Ugyanazt kapod,mas palyakkal.
A grafika es az fps talan meg jobb is lesz azokban,mint az 1-2 eves utodokban very lowra lehuzva. -
kenwood
veterán
válasz
BerserkGuts #361 üzenetére
Ne haragudj,de ez most komoly?
Belinkelsz par kepet,ami engem igazol, majd kihozod belole, hogy nincs igazam ?
Olvasd el legyszives,mit irtam,mert ez a megerositese,nem pedig a cafolata.#363 : Erto olvasas?
Hol ajanlottam en 1080p mediumra a 1030-at?
Melyik 2013-as also kategorias kartya vitte 1080p mdeiumban a Crysis 3at?Szerepel mindket szo a commentben,csak nem kene a masik 90%-ot kidobni,es osszeolvasni oket.
Ez nem az iskolai kotelezo olvasmany,hogy 4 oldalban letudod az 1100-at.
-
kenwood
veterán
Szerintem most ugy nez ki a dolog, a belepo szint az intel es az amd igp. Az also kategoria a 1030,.
Aztan also-kozep a 1050 2gb.
1050ti-tol indul a kozepkategoria.
1660ti mar felso-kozep.
2060-2070 a felso kategoria.
A 2080-2080ti egy premium kategoria ,ami korabban a dual gpu-s szornyeket takarta. -
kenwood
veterán
válasz
Televan74 #297 üzenetére
Szerintem a 1050ti a kozepkategoria. Jatszani mar a 1030-on is lehet, a 2 gigas 1050-en meg foleg. A 1050 ti mediumon meg az AC-t meg a metro exodust is rohogve elviszi. Sok jatek meg high.
Abban az arsavban az amd sokkal jobb, de ez a 1660ti felso-kozep teteje, nagyon nem kozepkategoria. -
kenwood
veterán
Gondolom, az elozo nicket kitiltottak, azert is van benne ilyen mereg a modik iranyaba.
2016-os regisztracio,de ugy beszel,mintha 10-15 eve aktiv tag lenne. Mashogyan ez nem lehetseges.
Az alairasbol is latszik, hogy tipikus hater. Az ilyenek baromi gyorsan megrazzak a pofonfat
En egy percig nem banyasztam,de van jobb dolgom is,mint azt beirni az alairasba, hogy masok milyen hulyek ... -
kenwood
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #235 üzenetére
5 ev van a zotacra [link]
Kerdes, hogy azok is regisztralhatoak-e,amire nem merik a ket evet sem bevallalni ? -
kenwood
veterán
válasz
csakacsuvi94 #174 üzenetére
Tipustol is fugg.
Akar 25-30% kulonbseg is lehet a sima egyventis,es a top modell kozott.
Nyilvan egy Asus turbo es egy strix nem egy arkategoria.
Azzal is szamolj, hogy arra a driverre,amelyik plusz 2 giga ramot biztosit,meg jo sokat kell varni.
Persze az uj 1660ti,1.5 eves 1070 (azonos szintu hutessel) versenyben nalam is az elobbi nyer,de azert arra ne szamits,hogy majd 1060 aron kapsz 1070et. -
-
-
kenwood
veterán
válasz
Zicokuka #131 üzenetére
Az ATI 9800XT a minimalber kozel triplaja volt, egy 2080 meg kevesebb,mint a duplaja.
Az emberek tobbsegenek teljesen termeszetes, hogy a fizetesek emelkednek, a forint romlik,de a termekek ugyanannyiba kerulnek
En is orulnek neki,ha a Galaxy S10,vagy az Iphone X ugyanannyi lenne,mint az S1 meg az elso Iphone.
Annak mar kevesbe, ha annyit keresnek, mint akkoriban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest