- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
ezt a max 32GB microSD dolgot nem értem, hogyhogy nem 64? A procitól függ? De hát ez egy vadiúj proc...
-
racerx
őstag
És ez a nem teljeskörű (nagyjából elolvastam mit irtatok a 800 - 1800 mhz ről), gyakorlatban mit takar, mondjuk nekem mint tmobilosnak. Mert itt az lte lefedettségem durván jó, legalábbis ahol szoktam ott szinte mindig full. (nagyváros, m1 es autópálya, bp és környéke, balaton, stb.) G2-es egyik lehetséges utódjának szánnám majd.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
katalin888 #196 üzenetére
Európában a WCDMA és az FDD-LTE. A többi kínai norma.
A 799 yüanos kínai, a másik kettő jó Európában, de ahogy többen is leírták, a 4G nem teljes körű. -
katalin888
aktív tag
Melyik verzió a megfelelőbb Európába?
Mi a különbség a TD-SCDMA és FDD-LTE között?
-
ztibor
senior tag
Ok, akkor leírom a személyes véleményemet erről a témáról.
Több százas, ha nem ezres tételben rendelhettek onnan hazánkból, ebből összesen 2 embernek volt panasza a gariztatásra, valamiért lett magyar képviseletük, szervizzel stb, tehát valószínű volt igény rá, mert feleslegesen a kínai se fog ilyenre költeni és foglalkozni vele, ebből szimplán azt vonom le hogy a többieknek akiknek gondjuk volt megoldódott, mert nem adtak hangot a panaszuknak.És részemről tényleg ennyi, mert ez szimplán puszta logika.
-
-
robi1979
aktív tag
Hazudnak! Mint ahogyan a CIKK IS EGY RAKAT XAR! Gratula a szerzőnek mert azóta sem javította!
Fontos szempont: de IGEN, BŐVÍTHETŐ MICRO SD-vel!
Kínai belpiacos verzió? Ebből VAN ilyen? 4G: B1,B3, B7...Ez belpiacos?
Mobile Network
2G: GSM (B2/B3/B8)
2G: GSM (B2/B3/B8)
3G: WCDMA (B1/B2/B5/B8) 3G: WCDMA (B1/B2/B5/B8)
4G: FDD-LTE (B1/B3/B7) 4G: FDD-LTE (B1/B3/B7) -
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2 #184 üzenetére
Nyilvan a MIUI-t nem hagyjak el.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #174 üzenetére
Az tény, hogy vannak páran.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #183 üzenetére
Mi5: legfeljebb azzal IS.
-
bostone
addikt
Hivatalos hazai megjelenésről volt már szó?
-
moma
őstag
egyébként arról mit gondoltok, mit érdemes egy ilyen telefonhoz hozzá rendelni? Screen protectorból pl írnak három félét: original, universal, tempered glass.
-
tokyo2
tag
-
moma
őstag
válasz
fene_vad #170 üzenetére
szerintem akkor már lehet jobb kockáztatni a gearbest-tel, nem? Mert a 169+0.27 áfa az 215. és még ahogy láttam a reggelésre adnak egy 5 dolláros kupont is szóval csak 3-4 dollár eltérés lesz(plusz 2k ft illeték vagy mi), csak a gearbest esetleg mégis átmegy a vámon. Az lehet még a különbség, hogy mennyi idő alatt ér ide. Itt tuti jobb a DHL. Gari szempontból meg a fene tudja.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Milestone2 #174 üzenetére
..
.. oké nagy piac (gondolnék itten a Win10 kapcsán a Microsoftra...hogy mi az a "Mindkét részről" )
.. hmm mintha be lennél kissé zsongva, én azt kérdezném van-e neked is infód arról hogy erre az ócóságra is lenne talán Windows10-es.(pont)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Milestone2 #165 üzenetére
Ezen a gearbest blogon (GizBeat) azt pletykálják hogy lesz majd Windows10 is (persze a hirforrást ezek nem linkelik...
) sőőt ebben az a konfúz (Kon Fu Ce) hogy egy Redmi-Note2 cikkben
mégis miért "Xiaomi-Note2" -ot emlegetnek...jah igen (oh wait...) csupáncsak marketingként
talán ,hogy megvegye a win10-ben reménykedő ócóvevő...
According to sources, there will also be a Windows 10 OS available for the Xiaomi Note 2.
Nadeazért ha valamelyikőtök értesül hogy a Redmi-Note-2 -re is igérnek win10-et, akkor ossza meg ide is a hirt
-
moma
őstag
válasz
Milestone2 #169 üzenetére
Ennél a telefonnál, meg a rendelésnél. Gondolom valami ilyesmit akarsz venne és látom, hogy még figyeled a híreket vele kapcsolatban. És kíváncsi voltam mik a szempontjaid még.
-
fene_vad
senior tag
válasz
katalin888 #166 üzenetére
aliexpress-en 206$ a 2/16, ÁFA- és vámmentesen, DHL-el.
Mondjuk én Aliexpressben nem bízok, ki tudja holnap létezik-e még a kereskedő... akkor már inkább valami kínai webstore. -
moma
őstag
válasz
Milestone2 #165 üzenetére
Mi az amit figyelsz amúgy itt? Mik azok a szempontok, ami itt igazán gond lehet?
-
moma
őstag
válasz
katalin888 #166 üzenetére
Itt, ami még bekavar az a vám meg a szállítás(meg a bolt megbízhatósága).
Ez pl elég olcsó, de még rájöhet a vám gondolom:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html -
katalin888
aktív tag
Honnan lehet a legolcsóbban beszerezni?
-
Milestone2
nagyúr
Hát a mai sajtótájékoztató megint csalódás...
GLOBAL ROM NINCS MA! CSAK HÉTFŐN JELENIK MEG!
TÁMOGATOTT KÉSZÜLÉKEK:
HÉTFŐI MEGJELENÉS
Az meg ki a fenét érdekel, hogy Indiában megjelent a Mi4i...? -
fene_vad
senior tag
válasz
Milestone2 #162 üzenetére
Alszok rá egyet, de már most érzem a csontjaimban, hogy ebből holnap pre-order lesz
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fene_vad #161 üzenetére
Biztosat azok fognak tudni Neked válaszolni, akik bátrak voltak és Pre-order megrendelték. Õk is csak akkor mikor már a kezükben lesz. Én nem mertem elõrendelni, fõleg hogy szinte minden pre-order hirdetésben volt valami bibi...hol 8GB belsõ memória, hol Snapdragon 615 CPU, és még sorolhatnám...és persze ettõl biztosan lesz aki megkapja azt amit rendelt és remélem senki nem kap semmi hamisságot...
-
fene_vad
senior tag
láttam már mindenfélét, most akkor lesz benne microSD slot vagy sem?
a legtöbb helyen azt írják hogy igen, de változó hogy 32 vagy 64 a max supported size, illetve van ahol azt írják hogy a kínai belpiacos kapja csak meg.... ami tudtommal nincs is, ez a SOC tudja a TD-t és a WCDMA-t is...
van olyan webshop ahol készleten van? -
Milestone2
nagyúr
Magyarul nevén nevezve:
Mi2, Mi4, MiNoteProA többi aggályomat megtartom magamnak...
-
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #157 üzenetére
Neked amúgy is tényleg mindegy,te a brutál Note Pro-t veszed majd
-
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #155 üzenetére
Mit?Rossz a szemed?
A MIUI version:
6.6.4.0Android version:
5.0.2 LRX22G
-
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #153 üzenetére
5.0.2 van rajt,az már lollipop .
Tudom hogy holnap jelenik meg a Global V7,de a sárgák oldalánn is jelenleg csak V6 van fent.
-
szaszapi
őstag
Na,ezek szerint itt maradt a V6, de lollipop már.
-
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #150 üzenetére
geekbuying-on is 8.31 volt,most már 9.10 a 32 gb-os verzió meg 9.21
Ebből nem mostanában lesz teló,majd 1 hónap múlva...
-
moma
őstag
Szerintetek szállítani mikortól szállítják ezeket? pl a gearbesten, most van 169 dolcsiért. de ír egy presale időszakot, ami sept 16ig tart. ez vajh azt jelenti, hogy közben is szállítják ki vagy azt, hogy akkor kezdik kivinni addig meg csak előrendelés?
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Most akkor tudja a 4g t vagy nem?
-
ztibor
senior tag
Ha jól láttam a Chigon-on is van, Presell és 17-19.-ére ígérik az érkezést. Ja és DHL-el vám és áfa nélkül 190$-ra jön ki a 16gb-s verzió.
A 32 GB-tl még nem nagyon láttam, bár igazából nekem a plusz pénzt nem is érné meg hogy kicsit gyorsabb legyen a proci, és nagyobb legyen a Rom, ha valóban van SD kártya bővítési lehetőség, de eddig úgy néz ki van.
Kíváncsian várom az első személyes tapasztalatot is itt a fórumon.
-
Gusztáv
addikt
Pandawill-en is lesz 190$-ért (preorder), szép telefon, az biztos. Ha Android-os telefon kéne, biztos hogy valamelyik kínai gyártó modellje lenne nálam is a befutó.
-
Haneto
tag
Az szép. Tegnap 12 óra alatt 800 ezret adtak el belőle kínában ...
-
GoldhandRent
őstag
iPon szerint bővíthető mindegyik variánsa
(#134)Francii: képek alapján VAN !
-
Francii
tag
Értesítési LED-del mi a helyzet? Kapott?
-
size
tag
válasz
Milestone2 #128 üzenetére
Ha meg jön írok róla pár sort ide.
Szerintem jó kis vas lesz az! -
GoldhandRent
őstag
Ebben a videóban 16GB verziót mutatják be, ennek is VAN BŐVÍTHETŐ memóriája.
Az összes videóban amit eddig láttam van bővítésre lehetőség !
Ez 5-6 videót jelent..Sokkal több nincs is a neten. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #121 üzenetére
+1
-
szaszapi
őstag
Én is rendeltem 1-et,majd ha megjön kiderül van-e benne sd bővíthetőség.
-
Milestone2
nagyúr
Majd írd meg a tapasztalataidat. Több helyen írták, hogy csak a Prime (32GB) tud SD-t fogadni. Mondjuk ez a logikával szembe megy. Miért pont a nagyobbat lenne értelme bõvíteni... Ne keressek logikát... Kíváncsian várjuk a beszámolódat...
Ahogy nézem mindenhol Presale most és a kicsi 170, a nagy 210 dollár körül mozog...
-
kicsizee
aktív tag
nya geekbuyingon 156 juró lesz a 16 gigás verzsön.hm...
-
size
tag
válasz
Milestone2 #123 üzenetére
Szóval rendeltem egyet
170 dollár házhoz szállítva.
16GB LTE 2gb rom + sd bővíthetőség.
Meglátjuk!
Augusztus 20 után küldik! -
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #122 üzenetére
Sárgáknál. Simán!
-
válasz
Milestone2 #119 üzenetére
Miért nem veszel egy OnePlus One-t? A 64GB-s már 100k alatt van a gyártótól, 2 év garanciával.
-
válasz
Milestone2 #117 üzenetére
Gizchina szerint csak a 32GB-os kap bővíthetőséget: [link]
De lehet félreolvasok
-
válasz
Milestone2 #114 üzenetére
A Note 2-nek kerek a kamerája, a Redmi2-nek meg inkább négyzetesebb.
Szóval a képek alapján a Note 2 bővíthető ,de egyes források szerint csak a 32GB-os.
Még kérdőjeles a dolog
Bocs, nem arra akart válasz lenni
-
GoldhandRent
őstag
Hát, szerintem bővíthető a memóriája
Teljes leírás + képek etotalk.com(SD, Sim1, Sim2)
Ezen pedig nagyon prémium hatású
-
-
-
Sondi1986
addikt
Redmi Note 2-ben lévő samsung kamera, az ugyan az mint a meizukba szerelt példányokban?
-
-
berzser67
tag
A munkatársam most kapott egy Redmi2 x64-es telót 2GBRAM-mal, eddig hibátlan
-
berzser67
tag
Ebayről vám és áfa nélkül rendelhető mondjuk itthon úgy is megfizetettik veled. Gari mondjuk nincs, ha hibásan jön cserélik de miután pozitív feedbacket hagytál (korlátja 3 hónap) már kell hozzáértő aki jó áron kicseréli a hibás alkatrészt amit az ebayről megrendelsz.
-
GoldhandRent
őstag
bocsi mindenkitől, de még valami az itthon vásárolt garis termékkel kapcsolatban
SAMU TV... 3-4-5 hónaposan hópehely effektus jelentkezett a kijelzőn. Nem egy, nem kettő, de négy helyen.
Garis csere ? A-a szó sincs róla.. Ilyenbe ezek a (már bocs, de utálom őket) csicsk@ SAMU és hazai értékesítői soha nem mennének bele. Ott van a TV, nincs 2 éves, rajta 4 fehér folt... ÍGY JÁRTÁL, csapkodhatod az asztalt, leszarják -
Milestone2
nagyúr
Ne veszekedjetek már...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tippmix
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest