- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Graphics #874 üzenetére
"Konkurenseket felmosták az árral, a K3 Note lenne még erőben hasonló, de ott pár apróságon csúszik a dolog, a Meizu M2 Note erős ajánlat, a hardver viszont nem izmozik, helyett viszont a kijelző és a kamera is minőségi."
M2 Note sajna azon dől meg, hogy ez a "vagy 2. SIM, vagy microSD" fiókos megoldás sokaknak nem jön be. Egy 32 GB ROM-os verzió enyhíthetné ezt a nyűgöt, legfeljebb játszol az OTG-s másolgatással, ha mindenképp kell a 2. SIM, de olyat még nem láttam belőle.
-
Klara_
őstag
válasz
Habsteve #1098 üzenetére
OK, akkor maradok a 9H-nal. Szilikon tokbol melyik a normalis, ami nem log rajta es vekony? Gyarit nem nagyon latok csak ezt de ez nem nagyon jon be.
-
Habsteve
tag
Az üveg széle más, H+ lekerekített szélű. Én is a simát rendeltem mert tokban a teló.
-
békön5
csendes tag
válasz
deadbody #1083 üzenetére
Nem szeretnék találgatni, az biztos, hogy valami eltérés van. Maradjunk a hivatalos specifikációnál. Az is lehet, hogy Samsung szenzort egyáltalán nem használnak (mert ezt ki tudja mégis bebizonyítani ?), csak többfajta OV-t.
Mindezek ellenére én nagyon szeretem a Xiaomi készülékeket (Meizut jobban
). Csak ez a lottó ne lenne.
-
Henker2
addikt
Üdv
A sima Note 2 max 32GB microSD-vel bővíthető csak?
-
Xmister
senior tag
válasz
GuruZone #1084 üzenetére
Annyiban javítanálak ki, hogy az EU Express nem EU raktár, csak 2 lépcsős szállítás, először saját beszállítón keresztül jut az EU-ba, tehát ők vámolják, aztán EU-n belül feladják újra a megrendelőnek.
Barátnőmnek is így jött a sima Redmi 2 Pro, meg nekem is így jön most a Note2.
-
-
Uuser
tag
válasz
GuruZone #1084 üzenetére
Hát, nem tudom van-e itt valaki aki a Minideal-ről rendelt, én igen.
Tegnap jött meg, 4.-én adtam le a rendelést, no DHL, símán, SG Post-al.
Tavaly is tőlük rendeltem a Note 1-et, és meg voltam elégedve, ezért választottam őket.
Nos, a 48K-n kívül amit rendeléskor fizettem, nem volt más költségem. Persze ez lehet hogy csak mázli.
Mindenesetre kaptam egy átlátszó szilikon tokot és fóliát ajándékba, csakúgy mint tavaly. A különbség annyi, hogy most nem tüntették fel mint választható ajándékot. -
GuruZone
őstag
elég gyér az a minideal oldal.
Aliexpress-en 63.000-ért rendeltem a haveromnak az imént, kap hozzá fóliát és TPU tokot is.
DHL-t kell választani, "European Union Express" lesz a szállítás módja, EU raktár,
4-5 napos határidővel hozzák ki.Van fehér (panda) színben is, az kijön 60.000 Ft-ból!!!
Ha vártok rá 20-30 napot persze akkor a fehér 55 ezer Ft, a szürke 58 ezer.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Milestone2 #1081 üzenetére
?
-
Viper26
nagyúr
válasz
menyuskahh #1079 üzenetére
Látom lassan indul a hekkelés.
-
menyuskahh
tag
válasz
Milestone2 #1050 üzenetére
[link]
Helio x10 kernel. AdamsB közzé tette a basebandot is de törölték githubról is meg xdaról is. Talán ha valaki ír neki PM-et akkor odaadja. -
békön5
csendes tag
-
-
békön5
csendes tag
válasz
tomsolo #1068 üzenetére
Szerintem emiatt van az a "kis" különbség.
Redmi Note 2/Prime has a 13MP Samsung/OV back camera, which offers the Phase Detection Autofocus function, 0.1s focus speed, and a 5-element lens with f/2.2 aperture.
Mellesleg ez a "túlzott" világosság állítólag a OnePlusTwo-nál is előjöhet (nem tudom, csak olvastam, nincs ilyen készülékem), ami szintén OV szenzor. Bár ott inkább az Oxygen OS-re fogják.
-
-
-
tomsolo
addikt
Hmm ez érdekes: a sima 16GB verzió állítólag rosszabb - világosabb képeket csinál mint a Prime (32GB)
Jó nincs nagy különbség, de van.
We also noticed that the Redmi Note 2 Basic took slightly brighter photos than the Prime, which is a little weird, considering that they’re supposed to be equipped with the same camera. Photos suffered a bit under dim light.
-
-
Pe-pe
tag
Értelmes flip ablakos tokkal találkozott már valaki?
-
Gadhead
csendes tag
Sziasztok!
Holnap megérkezik a Prime verzióm.
Redmi Note 4G van jelenleg. És egy pár napig (vasárnap) nálam lesz mind a 2 készülék.
Szóval ha valaki kíváncsi valamire a 2 készülék összehasonlításáról annak majd megírhatom.
A 4G -t azért cserélem le mert borzasztóan idegesít,hogy 20-30 perc használat után tűzforró a készülék (Hearthstone) és ezáltal be is lassul. -
-
válasz
Milestone2 #1059 üzenetére
Tudom, csak kérdőjeles volt a dolog.
-
Na rettegőknek
OTA update lejött, TWRP-vel simán feltelepült, minden probléma nélkül
-
Xmister
senior tag
válasz
Milestone2 #1055 üzenetére
Az előbb linkelt github oldalon nekem a "dior-kk-oss(HM-NOTE-LTE)" a Hongmi-Note-LTE rövidítésének tűnik.
Közben látom, hogy a 3G modellre gondoltál..Amilyen sikeres lett a Note2 reméljük ennél megerőltetik magukat
-
Xmister
senior tag
válasz
Milestone2 #1050 üzenetére
Azért a nagyobb modellek forrása kint van githubon, remélem ez is bekerül hamarosan.
(#1052) GoldhandRent: Sérült darabokból feldolgozó egységeket szoktak tiltani, vagy komolyabb órajelet vágnak. Ezt a 10% emelést valósznűleg bírja a chipek 99%-a, maximum egy pár mV-al többet kell adni neki.
De őszintén megvallva engem is jobban izgat a B20 elővarázsolása.
-
bubu256
tag
válasz
GoldhandRent #1047 üzenetére
Megrendeltem innen a Note 2 prime-ot. Remélem a héten megjön.
-
fene_vad
senior tag
Gravitybox-ot próbált már valaki, működik?
Van egy két dolog benne ami sokkal kényelmesebbé teszi a mindennapi használatot -
Xmister
senior tag
válasz
bostone #1045 üzenetére
Az MX5-ben is X10 van, és arra azt írják támogatja a B20-at. Valószínűleg többe kerül a licensz, ezért tiltották le a Note2-ben.
Ha szerencsénk van, akkor ez csak egy szoftveres tiltás, és "csak" meg kell taláni a kernelben az erre vonatkozó részt.
Az órajeleknél elég egyszerűen van ez megoldva, kiolvassa a soc regiszteréből, hogy melyik típus, majd az alapján beállít egy változót, így reményeim szerint itt 1 sor változtatásával az alapból is turbót lehet varázsolni.
Viszont az LTE sávokra vonatkozó részt még nem találtam...Azt is megemlíteném, hogy amit eddig találtam kernel forrást, az egy általános X10 kernel volt, nem pedig konkrétan a Note2 MIUI kernele, szóval biztos nem 100% kompatibilis. Nem tudom, hogy a Xiaomi mekkora késéssel szokta megosztani a forrást (ha egyáltalán), de sokkal egyszerűbb lenne abból kiindulni.
-
Pe-pe
tag
válasz
Henker2 #1043 üzenetére
Az üveg fólia nem csak a karcok miatt vant fent, hanem esetleges ütés, leejtés esetén sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az üvegfólia megy tönkre, ami 6-8 $ -ból megrendelhető, a nélkül, hogy a telefont szét kellene szedni hozzá.
Mondanom sem kell, hogy ha a display a legdrágább eleme a telefonnak.
Hasonló üveghátlapos tokkal én is szemezgetek.
A Nilkin fóliákat dicsérik. persze van olcsóbb is. -
Henker2
addikt
Egyébként érdemes rátenni az előlapra üvegfóliát?
-
-
Henker2
addikt
Üdv!
Egy ilyen "tok" szerintetek jó lehet? [link]
-
hunaqua
addikt
"Idézet:
Eredetileg Írta xancinI port egy AOSP erre a mobil és nem lesz ez hiba. Csak nem rezeg és nem a rádió. De azt keresi, hogy megoldja ezt a problémát az én rom "
Ez egy jó hír,ez a srác csinálja a K3 Note-ra is az AOSP-t.!
-
Tondi
tag
Sziasztok, milyen tapasztalatok vannak a geekbuying-val, elég jó áron lehet ma 32GB-os változatot beszerezni? [link]
-
Xmister
senior tag
Csatlakoznék a fórumhoz, igaz még nem érkezett meg a telefon, de már leadtam a rendelést.
Közben nézegettem a kernel forrást, és úgy látom elég egyszerűen föl lehet majd húzni a sima verziót is Prime órajelekre.
Ha lesz időm foglalkozni vele, többet tudok majd mondani.
Ránézek majd az LTE sávokra is, mert elvileg az X10-nek támogatnia kell a B20-at is. -
tokyo2
tag
válasz
menyuskahh #1033 üzenetére
1/16 720p sztem
-
menyuskahh
tag
slow motionról tu valaki infot írni hogy mekkora lassítással mekkora felbontásban készül? Köszi
-
Na nekem is megérkezett. Szép "kis" cucc ez
Nillkin glass, 2 db gagyi kijelző fólia, szilikon tok, otg kábel, us - eu adapter, ezek mind a dobozon kívül ajándékba. Na mondjuk a tempered glass-t azt én kértem -
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, nem tudja valaki hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyek közül csak azt mutassa, amihez tartozik telefonszám? A rendes androidban tudom, hogy hol kell beállítani, de itt nem nagyon találtam ilyen menüpontot.
-
Pe-pe
tag
Sokan írták, hogy aktív használat mellett mennyire merül a telefon.
Nos, én passzív felhasználás mellett tesztelem:
Többnyire wifi használat, Mobil adat nagy részt kikapcsolva, munkahely miatt röpcsi mód, pár fotó stb.
Nemsokára kiderül, hogy passzív felhasználás mellett mennyire merül a "drágaszág"! -
-
menyuskahh
tag
Slow-motiont tud a telefon? Milyen felbontásban mekkora lassítás vagy mekkora fpst?
-
-
fene_vad
senior tag
villámkérdés: TWRP recovery-vel bukom a ROM frissítést az Updater-en keresztül?
marad a zip másolás SD-re és TWRP-n belül install? -
-
Kowi84
aktív tag
Az üzemidő nekem nagyon kiábrándító...
Intenzív használat mellett (wifi, combosabb játékok stb...), kb 2-3 óra alatt 100%-ról teljesen vége.
Ez így "üzemszerű"? A régebbi note-om ezt vastagon túlszárnyalta...
-
berzser67
tag
válasz
Criminal017 #1006 üzenetére
[link]nézz rá erre is mondjuk itt van vám is.
-
menyuskahh
tag
Slow-motiont tud a telefon? Milyen felbontásban mekkora lassítás vagy mekkora fpst?
-
válasz
Criminal017 #1006 üzenetére
Vám nincs
Menni fog, kivéve amit irtal
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Tudom, már rengetegen kérdezték, meg is válaszolták...
Szóval innen rendelném, megbízható? Csak a Prime verzió érdekel.Az EU ellenére akkor tuti nem vámolják meg, a készülék teljesen kompatibilis a hálózatunkhoz 3G esetében, a 4G esetén a 800 mHz kivételével megy minden? [link]
Köszi előre is!
-
XenHai
senior tag
A 4pda-n olvastam egy részt miszerint lehet ,hogy lesz 6.0 android később a telóra
Ez csak pletyka de remélem igaz."Csak kommunikálni másokkal él Kínában (munka mediátor tao).
Így hát megosztott pletykák, pletykák hangsúlyozni, hogy miért nem fűrészelés A telefon 5.1. Mondja vár csúcs értékesítési, majd engedje 5.1 új modem, 3G / 4G csak FDD és elsődleges. Erre jó múlva kap egy 6.0 ..." -
Pe-pe
tag
Én automata fényerőszabályzásnál tapasztaltam vibrálást sötét szobában. Amikor kikapcsoltram az automatát megszünt. A szenzor érzékenysége szerintem ok, de túl gyorsan reagál rá a telefon. valami ilyesmi bug lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Opel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Biliárd és snooker topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AM 5 lapok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest