- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
lumpen_stex #19 üzenetére
Lehet... de egyenlőre az android telefonokra fejlesztett rendszer!
Majd a 3-as lesz igazán jól hozzáigazítva a tabletekhez!Az iPadot 2hónapja használom... amire nekem kell, azzal tökéletessen megfelel.
Amúgy hány ember akarja SD kártyával használni, ha van saját memóriája a cuccnak?
Amúgy van átalakító hozzá amivel olvassa az SD kártyát, egy másik amellyel TV-re köthető.
Akinek kell vegye meg!
Sajnos az itthoni ára az elképesztő! Én is szeretnék 50.000Ft körül venni hasonló tudású és mínőségű Androidot... de nincs!A kijelző mínőségéről ne beszéljünk! Olyan mint a legjobb monitoroké! IPS!
stb... -
xedos
addikt
Sok-sok tabletet megnéztem, én iPadet vettem.
Egyenlőre csak nála látom a komoly szoftveres támogatást!
Szurkolok az androidnak, jön is fel, de van egy óriási hátránya:
100féle hardveren kell futnia a programoknak! Így nehéz olyat beszerezni, ami éppen megy a vásárolt tableten.
A Playbook ha jól tudom újabb egyedi oprendszert használ... ez így nehéz!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hamarosan megvásárolhatók a NEC és az Enspert tabletjei, és kiderült a következő év elején megjelenő BlackBerry Playbook árazása is.
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest