- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobak
csendes tag
válasz lumpen_stex #27 üzenetére
Te majom, mar miert ne volna igaz az amit irok?
Azert az, hogy akadt egy vitank,vtudjad am ,hogy holna hatar.A masik, pedig nem a skyfire-rol beszeltem, hanem a full gyari bongeszorol... Safari
(4.2.1 van eppen, es minden flash-es oldalt tokeletesen megjelenit) -
r3v0Lut10n
senior tag
már kaphatók. itt figyel asztalomon a 70 IT, és nem bántam meg
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
kispalya
tag
Éljenek a trollok, éljenek a trollok, éljenek a trollok!
Szeretném megérni azt a kort, amennyinek kinézek...
-
lumpen_stex
aktív tag
az nem flash te szerencsétlen, az csak egy forditó ami a skyfire-ben van és html5-re fordit. kb olyan mint lábatlan embernek a mankó.
ennyit a flash-rol:
flash nincs a szifonban és nem is lesz, mert akkor a sok birka nem veszi meg az appstore-ból az applet-eket hanem játszik ingyen a weben. de azért szépen megmagyarázta.
szeretem amikor egy apple elkötelezett akar technikai dolgokról értekezni, mert neki megmondták, hogy az jobb...
az meg vicc, hogy a 4.2-es verzióig kellet várni, hogy legyen multitask, de az szifon a király
-
Bobak
csendes tag
Az teny hogy az apple-nek szemet huzasai vannak es megkotesei... De ettol fuggetlen azt kell mondjam, elegedett vagyok. Mindig is 500.000-700.000ft-os laptopjaim voltak es az ipad tokeletesen kivaltotta.
Sd slot, nekem nem kell, bar lehet valakinek jo...
Hdmi pedig egy olyan kerdes, hogy minek?
Otthon htpc a mozira, jatekra meg szinten.[ Szerkesztve ]
-
Sanyix
őstag
de jó x év után végre engedélyeztek egy alap dolgot ami már 386-nál is alap volt? És most tapsikolni kéne?
sd slot, hdmi?[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Bobak
csendes tag
válasz lumpen_stex #21 üzenetére
Kerdesedre valaszolva, latszik hogy amator vagy, mert a 4.2-es ios-ben van flash tamogatas, es kepzeld multitasking is nahat...
-
xedos
addikt
válasz lumpen_stex #19 üzenetére
Lehet... de egyenlőre az android telefonokra fejlesztett rendszer!
Majd a 3-as lesz igazán jól hozzáigazítva a tabletekhez!Az iPadot 2hónapja használom... amire nekem kell, azzal tökéletessen megfelel.
Amúgy hány ember akarja SD kártyával használni, ha van saját memóriája a cuccnak?
Amúgy van átalakító hozzá amivel olvassa az SD kártyát, egy másik amellyel TV-re köthető.
Akinek kell vegye meg!
Sajnos az itthoni ára az elképesztő! Én is szeretnék 50.000Ft körül venni hasonló tudású és mínőségű Androidot... de nincs!A kijelző mínőségéről ne beszéljünk! Olyan mint a legjobb monitoroké! IPS!
stb... -
lumpen_stex
aktív tag
1000 olyan van, tökfej. de nem a 10 óra a lényeg, hanem: van rajta sd slot? usb? ethernet? hdmi? esetleg multitask vagy flash? nincs? nahát...
tudsz rá akármilyen programot felrakni az appstore-on kivűl? nem? akkor max hozzá nemértő divatluzereknek lehet eladni, akik azt hiszik ezzel kell villogni... vagyis az apple célközönségének..
-
Bobak
csendes tag
válasz lumpen_stex #19 üzenetére
ha kiröhögöd az ipad-ot, akkor öreg, te vagy a nagy vicc
Nekem 3 hónapja van már, és megbocsáss okostojás, de mutass már egy másik tabletet ami 10 óra minimum, és ennyire használható
Maradj a talajon, tarajos -
Tigerclaw
nagyúr
Én úgy vagyok ezzel a tabletüggyel, hogy túl sok nekem a "számomra" no name gyártó és nem vagyok annyira eleresztve lével, hogy beleugorjak egy ilyenbe.
Szóval majd ha a "márkásak" között lesz olyan ami tudja az amit az ipad tud és tudja azt is amit hiányoltak belőle, akkor fogok venni. Persze lehet hogy az az ipad 2 lesz, bár nem hiszem, hogy az apple hirtelenjében a vásárló fejével fog gondolkodni...szóval az ipad 2 sem fogja maradéktalanul lefedni a listát, hanem inkább megmagyarázzák, hogy steve jobs szerint miért is feature az ha valami hiányzik a készülékből.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
M@trixfan
addikt
BlackBerry lesz még komoly az iPad mellett amiből mellesleg lassan várható a következő. A héten megnéztem egy Samsung Tab-ot és nem tetszett a gép mérete és a 16:9 arány azon a felbontáson. Zsebbe nem fér de tablet-nek meg lehetne nagyobb. Elég sokszor akadozott pedig még ki is léptem mindenből. Határozottan gyorsabb az iPhone 4, pedig simán lehet bikáb CPU a Samsung-ban. Szerintem az Android 3 idején lesznek ezek igazán jók, alkalmazások terén is van mit fejlődni.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
xedos
addikt
Sok-sok tabletet megnéztem, én iPadet vettem.
Egyenlőre csak nála látom a komoly szoftveres támogatást!
Szurkolok az androidnak, jön is fel, de van egy óriási hátránya:
100féle hardveren kell futnia a programoknak! Így nehéz olyat beszerezni, ami éppen megy a vásárolt tableten.
A Playbook ha jól tudom újabb egyedi oprendszert használ... ez így nehéz! -
KoGa
tag
Egyiket sem adjak ingyen, bar a Blackberry fele szimpatikus. En az Archos uj tabletjeit (70 es 101) nezegetem, remelem lassan kaphatoak is lesznek.
-
Ren Hoek
veterán
BB cucca tényleg fain!
Kiv leszek mennyi lesz... bár nem sok jóra számíthatunk 8 GB vagy 32 majdnem mindegy, mert veszel bele memó karit, vagy pendrive-ot rátolod aztán szevasz. -
.mf
veterán
válasz DemonDani #10 üzenetére
így készül a legkisebb szövegértés és központozás-értelmezés hiányában egy hozzá"röffenés" köszönjük ezt a kiváló iskolapéldát A BB-s rész után pont, majd új bekezdés, ahol a hírben elsőként bemutatott NEC-ről volt szó.
szerk: na pont míg másik hírt olvastam, meg lettem előzve
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Simi2000
tag
RepeatSector, smkb, DemonDani:
Most lehet hülyét csinálok magamból. De az első hozzászóló illetőt úgy érzem meg kell "védenem" szerintem egy árva rossz szót nem írt a BlackBerry-ről. Csupán az első mondatában megemlítette, hogy "A Blackberry cucca egész érdekes." Ponttal a mondat végén befejezte a mondatát. Utána új sorban elkezdett írni a cikkben elsőként bemutatott termékről, hogy el vannak szállva az árakkal. Én mégcsak véletlenül sem olvastam ki a sorokból olyat, hogy ő a kínait hasonlítgatná össze a BlackBerry-vel. Szóval Én úgy gondolom hogy előbb nektek kéne elmenni egy értő-olvasás tanfolyamra, ha van ilyen. Vagy nekem....
szerk.
Jah, és senkit nem akartam ezzel megbántani-megsérteni....[ Szerkesztve ]
-
-
gazsi55
csendes tag
én erre várok (ha jól emléxem valahol írták, hogy 400 dollár alatt fogják kihozni)
http://www.notionink.com/
http://notionink.wordpress.com/ -
rakal
senior tag
Hogy kicsit pontosítsunk:
Megjelent már a WitstechA81G,amiben van G-sensor.
A legújabb firmware-el(nov 23),és a legújabb Flashel jól megy az embedded Flash is,nem igazán bugos működés(sk tapsztalat).Fontos,hogy a Witstechnél jó a FW támogatás(kb 2 hetente van új)
Egyedül a kamera,ami hiány.
15 dollár felárért van beépített GPS is.
Ja és Android 2.2,hogy ne felejtsük a lényeget...[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
Hát először is a BB-ben Tegra2 soc van, ami egyetlen kínai ratyiban sincs. A leghasználhatóbb kínai cucc 200 usd-ért, amiben a cpu is való valamire a Wits A81E a TI OMAP 3430-al, viszont ez is a mai napig a legújabb firmwarrel is elég bugosan képes az Android 2.2-est futtatn. Mindehhez nincs rajta sem kamera, sem G sensor, se gps sem stb. alapból, rezisztív kijelző 800*480-on 2 giga flash memóriával. Olyan messze van ez a BB legkisebb 7 colosától is mint ide Tokió...
-
maláj
addikt
hát az első árazásánál hangosan besírtam
még 100 $-t sem ér, nemhogy 510-et -
RepeatSector
senior tag
-
geezer
aktív tag
A Blackberry cucca egész érdekes.
De az elsőnél csak nekem van az az érzésem, hogy picit mintha lemaradt volna a gyártó az elmúlt bő félévben, és azt hiszi, most van tavasz, és még egyetlen kínai tablet sem jött ki, és ezért pont jó is lesz az 500 dolcsis árcédula? Hahó, kb. ilyet kapni 200-ért már hónapok óta. Esetleg nincs bennük egy-egy funkció, de azok nem is érnek +300 dollárt...
150-200 USD-ért érdekes lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest