Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
''A virágzás valószínű 2 dologgal van összefüggésben. Az egyik az ár, a másik a hozzáértés.''
Nem teljesen vilagos elottem hogy a ''hozzaertes''-t pozitiv vagy negativ ertelembe vegyem itt, igy nem tudok erdemben valaszoni (feleslegesen nem gepelek).
''De szerintem ahol komoly a feladat, ott többnyire mindkettő megvan, így oda nem raknak x86 -ot. (most komoly feladat alatt nem egy oriási webserverre gondolok... )''
Ez szerintem elegge szuklatokoru megkozelites. Mindenkinek mas mast jelent a ''komoly feledat''. Most mar ertem az elozot is, tehat a ''hozzaertes'' negativ ertelemben volt. Tartottam ettolMegint csak a lenyeghez terunk vissza. Egy feladathoz amelyhez teljesen megfelel egy X86 alapu szerver ahoz valaki miert vegyen egy feleslegesen dragabb nem X86 alaput ?
''Egyébiránt nem értem hogy keveredett ide az Apple, meg a Mac.''
Nezd meg kinek valaszolgatnak itt az emberek a legtobbet es rajossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 2400G
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest