Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
''A virágzás valószínű 2 dologgal van összefüggésben. Az egyik az ár, a másik a hozzáértés.''
Nem teljesen vilagos elottem hogy a ''hozzaertes''-t pozitiv vagy negativ ertelembe vegyem itt, igy nem tudok erdemben valaszoni (feleslegesen nem gepelek).
''De szerintem ahol komoly a feladat, ott többnyire mindkettő megvan, így oda nem raknak x86 -ot. (most komoly feladat alatt nem egy oriási webserverre gondolok... )''
Ez szerintem elegge szuklatokoru megkozelites. Mindenkinek mas mast jelent a ''komoly feledat''. Most mar ertem az elozot is, tehat a ''hozzaertes'' negativ ertelemben volt. Tartottam ettolMegint csak a lenyeghez terunk vissza. Egy feladathoz amelyhez teljesen megfelel egy X86 alapu szerver ahoz valaki miert vegyen egy feleslegesen dragabb nem X86 alaput ?
''Egyébiránt nem értem hogy keveredett ide az Apple, meg a Mac.''
Nezd meg kinek valaszolgatnak itt az emberek a legtobbet es rajossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest