- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hidd el ha nem lesz kifejezetten feltüntetve hogy ez a M2-esbe való nagy kavarodások lesznek
karácsony elött vettem egy újabb konfigot s ott szembesülni kellett azzal hogy a boltotsok nem nagyon tudták megmondani azt hogy most 64bites procit rendelnek e a nagykertől van 32-eset, ill. nagyon sok helyen még a P4-es szabványszám sincs feltöntetve /pl. amiről itt vitatkoznak D805/ .... s még sorolhatnám. S gondolom nem csak Miskolcon van ez a dolog...
nem tod a CPU dobozán fel vannak tüntetve a stepping-ek? /én nem tom mert nekem OEM CPU-m van/ mert akkor esetleg elkérem majd az eladótól hogy nézzem meg mi vanráírva.
másik nyáron akarok új konfigot venni s már akkor a M2-es tervezek milyen a lap hozzá nem lesz drága, ill. a proci se + jobb mem-et tudok belerakni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest