- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hidd el ha nem lesz kifejezetten feltüntetve hogy ez a M2-esbe való nagy kavarodások lesznek
karácsony elött vettem egy újabb konfigot s ott szembesülni kellett azzal hogy a boltotsok nem nagyon tudták megmondani azt hogy most 64bites procit rendelnek e a nagykertől van 32-eset, ill. nagyon sok helyen még a P4-es szabványszám sincs feltöntetve /pl. amiről itt vitatkoznak D805/ .... s még sorolhatnám. S gondolom nem csak Miskolcon van ez a dolog...
nem tod a CPU dobozán fel vannak tüntetve a stepping-ek? /én nem tom mert nekem OEM CPU-m van/ mert akkor esetleg elkérem majd az eladótól hogy nézzem meg mi vanráírva.
másik nyáron akarok új konfigot venni s már akkor a M2-es tervezek milyen a lap hozzá nem lesz drága, ill. a proci se + jobb mem-et tudok belerakni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest