- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
hidd el ha nem lesz kifejezetten feltüntetve hogy ez a M2-esbe való nagy kavarodások lesznek
karácsony elött vettem egy újabb konfigot s ott szembesülni kellett azzal hogy a boltotsok nem nagyon tudták megmondani azt hogy most 64bites procit rendelnek e a nagykertől van 32-eset, ill. nagyon sok helyen még a P4-es szabványszám sincs feltöntetve /pl. amiről itt vitatkoznak D805/ .... s még sorolhatnám. S gondolom nem csak Miskolcon van ez a dolog...
nem tod a CPU dobozán fel vannak tüntetve a stepping-ek? /én nem tom mert nekem OEM CPU-m van/ mert akkor esetleg elkérem majd az eladótól hogy nézzem meg mi vanráírva.
másik nyáron akarok új konfigot venni s már akkor a M2-es tervezek milyen a lap hozzá nem lesz drága, ill. a proci se + jobb mem-et tudok belerakni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest