- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Genialis
aktív tag
''Ha el akarom vinni magammal a notit, értelemszerűen kikapcsolom, lecsukom a tetejét, kíhúzom a tápot és ennek a kütyünek az usb csatiját, és viszem a gépet. Mikor meghoztam akkor leteszem az asztalra, bedugom a tápot, az usb csatit, kinyitom a gép tetejét és power on. ilyen egyszerű''
Ja, ha nem használod Notebook-nak, csak cipelhető PC-nek...
''de senki nem gátol abban hogy te dokking stationt vegyél a gépedhez. sőtt sekinek nem kötelező ezt venni, csak egy lehetőség.''
Eszem ágában nem volt docking stationt venni. Még szerencsére képes vagyok pár mazzagot bedugni ha kell, és maradi ódivatú és valószínüleg megvetendő véleményem szerint (igen tudom, a piac mást mutat) egy notebook legyen menetközben használva.
''Azt nem tudom hogy hány ''full hardver'' dokking stationt láttál''
Elmondom egyet se. Úgyhogy tényleg lehet hogy sokat várok el. Már megint. Hogy működjön... Ehh, mea culpa.
''Azt megnézem jelenleg hány munkahelyen van wifi, azt meg pláne, hogy hány _otthonban_, meg hány embernek van otthon hálózati nyomtatója''
Nálunk van. Pont a lapitopik miatt.
Otthonra egyáltalán nyomtató? Minek? Pénzpocsékolás. Ja persze, mindegy.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest