- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Den
veterán
notebookként használóknak is általában van egy otthona, ahol fix eszközei vannak. Mindenki ki tudja húzni a csatikat, meg vissza is tudja dugni, én is azt csináltam, de ha elfogadható áron tudnék ilyet szerezni, nekem megérne ennyit a kényelem, mondjuk egy 400k értékű notinál ez aprópénz.
-
Den
veterán
Ha el akarom vinni magammal a notit, értelemszerűen kikapcsolom, lecsukom a tetejét, kíhúzom a tápot és ennek a kütyünek az usb csatiját, és viszem a gépet. Mikor meghoztam akkor leteszem az asztalra, bedugom a tápot, az usb csatit, kinyitom a gép tetejét és power on. ilyen egyszerű :)
De írják hogy a cuccnak saját vezérlő szoftvere van, valszeg meg van oldva a hot swap is.
de senki nem gátol abban hogy te dokking stationt vegyél a gépedhez. sőtt sekinek nem kötelező ezt venni, csak egy lehetőség.
Azt nem tudom hogy hány ''full hardver'' dokking stationt láttál, de szvsz túlzottak az elvárásaid. Amikhez nekem volt szerencsém gyakran előfordult hogy menetközben szétment a kommunikáció a dokk és a gép között.
''Normálisabb helyeken/notebookokban van wifi, tehát a hálót be se kell dugni. Printer esetek 1000%-ban munkhelyeken hálón van, az tehát jön a wifin''
Azt megnézem jelenleg hány munkahelyen van wifi, azt meg pláne, hogy hány _otthonban_, meg hány embernek van otthon hálózati nyomtatója -
M@trixfan
addikt
Most már az az irányzat, hogy egy embernek egy gépe legyen a munkahelyén/irodában. Ez nemcsak költséghatékony, hanem megszűnik a fileok szinkronizációjával járó nehézség is. Sokkal egyszerűbb egy ilyen dokkolóba belenyomni 1sec alatt a gépet, mint dugogatni a csatlakozókat.
-
rATdrAgOn
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest