- Google Chromecast topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
Aktív témák
-
Den
veterán
notebookként használóknak is általában van egy otthona, ahol fix eszközei vannak. Mindenki ki tudja húzni a csatikat, meg vissza is tudja dugni, én is azt csináltam, de ha elfogadható áron tudnék ilyet szerezni, nekem megérne ennyit a kényelem, mondjuk egy 400k értékű notinál ez aprópénz.
-
Den
veterán
Ha el akarom vinni magammal a notit, értelemszerűen kikapcsolom, lecsukom a tetejét, kíhúzom a tápot és ennek a kütyünek az usb csatiját, és viszem a gépet. Mikor meghoztam akkor leteszem az asztalra, bedugom a tápot, az usb csatit, kinyitom a gép tetejét és power on. ilyen egyszerű :)
De írják hogy a cuccnak saját vezérlő szoftvere van, valszeg meg van oldva a hot swap is.
de senki nem gátol abban hogy te dokking stationt vegyél a gépedhez. sőtt sekinek nem kötelező ezt venni, csak egy lehetőség.
Azt nem tudom hogy hány ''full hardver'' dokking stationt láttál, de szvsz túlzottak az elvárásaid. Amikhez nekem volt szerencsém gyakran előfordult hogy menetközben szétment a kommunikáció a dokk és a gép között.
''Normálisabb helyeken/notebookokban van wifi, tehát a hálót be se kell dugni. Printer esetek 1000%-ban munkhelyeken hálón van, az tehát jön a wifin''
Azt megnézem jelenleg hány munkahelyen van wifi, azt meg pláne, hogy hány _otthonban_, meg hány embernek van otthon hálózati nyomtatója -
M@trixfan
addikt
Most már az az irányzat, hogy egy embernek egy gépe legyen a munkahelyén/irodában. Ez nemcsak költséghatékony, hanem megszűnik a fileok szinkronizációjával járó nehézség is. Sokkal egyszerűbb egy ilyen dokkolóba belenyomni 1sec alatt a gépet, mint dugogatni a csatlakozókat.
-
rATdrAgOn
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Motoros topic
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest