Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nem tudom, mit tudtok szeretni az olyan játékokon, mint a Quake3, vagy az UT. Lőni és lőni a végtelenségig, vagy a játék által irányított ellenfelek, vagy az interneten át, hús - vér ellenfelek ellen. Szó se róla, én is FPS rajongó vagyok, de igazából én a Deus Ex 2 - őt várom, mert az első igazán remek volt. Gondolkodni is kellett és persze a minimálisnál több angoltudást is feltételezett. Ott volt játékélmény, de engem az állandó lövöldözés céltalanul nagyon idegesít.
Persze a Serious Sam mindkét részét kedvelem, de ott a grafika játssza a főszerepet, ami véleményem szerint szebb, mint bármelyik Quake3 engine -re épülő játék esetében.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Metal topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest