- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
a crysis fejlesztői már most azt nyilatkozzák, hogy 12x10 felett kompromisszumokat kell kötni a 2900XT meg a 8800GTS tulajoknak... ha nem jön ki 3-4 hónapon belül új highend GPU, akkor Neked lesz igazad, ha igen, akkor érdekes lesz...
ui: na jó, a 6-9 hónap kissé túlzás volt, módosítom 9-12-re -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Unreal Engine 3-as játékokban már valamilyen szinten körvonalazódik a HD2000 jó teljesítménye.
Crysis kérdéses, annyit tudok, hogy a Crytek a normal map tömörítéshez csak Ati 3Dc-t használ (ezt a GF csak emulálni tudja, vagy konvertálnak DXT5-re némi minőségvesztéssel).
A régebbi Ati-knak (x1000 széria) nem biztos, hogy tetszeni fog a Crysis. Az árnyékok szűrésére PCF-et használ a legtöbb esetben amit csak a HD2000 támogat Ati oldalról. Lehet, hogy jól fog teljesíteni a régi Ati, de hiányos fícsör listája miatt a képminőség elmaradhat a konkurenciához képest. -
Nyilván (főleg) a driver a hunyó, de amíg az ki nem javul, addig tökmindegy - sz**ul teljesít a kártya.
A másik dolog főleg hitkérdés - szerintem hamarosan (6-9 hónap) a 2900XT meg a 8800GTX is erősen kevés lesz, nemhogy ezek a nagyonalsó középkategóriás cuccok. Meglássuk. -
No arra én is - pislants a configomra
Abu85 szerint már nyakunkon a shader alapú AA korszaka, én egy kicsit óvatosabb duhaj vagyok ezen a téren. Tényszerűt viszont nem tudok.
All: szerintem nem ez az ideális pillanat, hogy a 2600XT DX10-es erejét méltassuk - ha megnézitek a BioShock teszteket, DX10-ben kényelmesen a 8600GT alatt kullog. -
-
-
masterful87
senior tag
Nem tudom... a 8600GTS nálunk olyan 40e fölött van... 8800GTS meg 65e-től.
Tehát ha indulásnál ezt is túlárazzák, akár a 8800GTS mellé, akkor az már régen nem jó
40 körül meg megint nem adhatják, sztem egy 55e-res indulás remek lenne, aztán lemenne 40-45-re egy év alatt.
Na de majd a sok okos kis közgazdász kiagyalja az NV-nél, hogy ''nekünk'' jó legyen. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Tudni kellene a teljes felépítést. Az infók hiányosak. Jelenleg 6 TPC futoszalagot mondanak 4 ROP blokkal. Gondolom, illetve nagyon remélem, hogy megnövelik a cache-ek méretét a GS teljesítmény fokozására. Az SFU-kat is fel kellene pörgetni a shader órajelre. Növelni lehetne a Shader procik számát is, akár a TMU-k kárára. Végülis az RV670 lesz az ellenfél, ami elvileg közel R600 teljesítményt nyújt.
Majd az igazi csata az R680 ellen jön. Szinte biztosra lehet vélni, hogy az AMD új GPU-ja az UVD mellett kap még egy 80 utas SIMD tömböt (ezzel 400 shader proci lesz). Persze erősen pletyizik azt is, hogy egy ROP blokkal kevesebb lesz. Tekintve, hogy elég terjedelmes chip lesz ez érthető csonkítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged