- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a crysis fejlesztői már most azt nyilatkozzák, hogy 12x10 felett kompromisszumokat kell kötni a 2900XT meg a 8800GTS tulajoknak... ha nem jön ki 3-4 hónapon belül új highend GPU, akkor Neked lesz igazad, ha igen, akkor érdekes lesz...
ui: na jó, a 6-9 hónap kissé túlzás volt, módosítom 9-12-re -
Nyilván (főleg) a driver a hunyó, de amíg az ki nem javul, addig tökmindegy - sz**ul teljesít a kártya.
A másik dolog főleg hitkérdés - szerintem hamarosan (6-9 hónap) a 2900XT meg a 8800GTX is erősen kevés lesz, nemhogy ezek a nagyonalsó középkategóriás cuccok. Meglássuk. -
No arra én is - pislants a configomra
Abu85 szerint már nyakunkon a shader alapú AA korszaka, én egy kicsit óvatosabb duhaj vagyok ezen a téren. Tényszerűt viszont nem tudok.
All: szerintem nem ez az ideális pillanat, hogy a 2600XT DX10-es erejét méltassuk - ha megnézitek a BioShock teszteket, DX10-ben kényelmesen a 8600GT alatt kullog. -
első agreed - végülis vszleg egy ilyet meg lehet ráncfelvarrás keretében is csinálni.
a másiknál az a baj, hogy hiába nem fog hiányozni a hardwired MSAA resolve, az AA vezérlését akkor is a ROP-ok fogják csinálni. szerintem a minták összegyűjtése sem 1-2 órajelciklust visz el, és minél több ROP van, annál jobban kitölthetők AA resolve műveletekkel a shader core erre fordított ciklusai (mer'hogy gondolom, amikor AA resolve-ot csinál, akkor nemigen futkosnak közben pixel shaderek). -
válasz
Tuco Ramirez #50 üzenetére
Már többen írták - vszleg nem marad a 8800GTS, mert az új kártyát sokkal olcsóbb lesz gyártani.
-
Azt már sokan befejezett tényként kezelik, hogy 64 SP lesz a kártyában, meg egy 800MHz-es core clockot is láttam valahol, de a shader clock még kérdés. Valahol a 8800GTS shader kapacitása környékén lesz, gondolom.
Az SFU-k most is a shader clockon mennek btw.
Úgy érted, az R680-ban 3 ROP blokk lesz? kizártnak tartom, hacsak nem deklaráltan non-AA kártyát akarnak belőle csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest