Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
a crysis fejlesztői már most azt nyilatkozzák, hogy 12x10 felett kompromisszumokat kell kötni a 2900XT meg a 8800GTS tulajoknak... ha nem jön ki 3-4 hónapon belül új highend GPU, akkor Neked lesz igazad, ha igen, akkor érdekes lesz...
ui: na jó, a 6-9 hónap kissé túlzás volt, módosítom 9-12-re -
Nyilván (főleg) a driver a hunyó, de amíg az ki nem javul, addig tökmindegy - sz**ul teljesít a kártya.
A másik dolog főleg hitkérdés - szerintem hamarosan (6-9 hónap) a 2900XT meg a 8800GTX is erősen kevés lesz, nemhogy ezek a nagyonalsó középkategóriás cuccok. Meglássuk. -
No arra én is - pislants a configomra
Abu85 szerint már nyakunkon a shader alapú AA korszaka, én egy kicsit óvatosabb duhaj vagyok ezen a téren. Tényszerűt viszont nem tudok.
All: szerintem nem ez az ideális pillanat, hogy a 2600XT DX10-es erejét méltassuk - ha megnézitek a BioShock teszteket, DX10-ben kényelmesen a 8600GT alatt kullog. -
első agreed - végülis vszleg egy ilyet meg lehet ráncfelvarrás keretében is csinálni.
a másiknál az a baj, hogy hiába nem fog hiányozni a hardwired MSAA resolve, az AA vezérlését akkor is a ROP-ok fogják csinálni. szerintem a minták összegyűjtése sem 1-2 órajelciklust visz el, és minél több ROP van, annál jobban kitölthetők AA resolve műveletekkel a shader core erre fordított ciklusai (mer'hogy gondolom, amikor AA resolve-ot csinál, akkor nemigen futkosnak közben pixel shaderek). -
válasz
Tuco Ramirez #50 üzenetére
Már többen írták - vszleg nem marad a 8800GTS, mert az új kártyát sokkal olcsóbb lesz gyártani.
-
Azt már sokan befejezett tényként kezelik, hogy 64 SP lesz a kártyában, meg egy 800MHz-es core clockot is láttam valahol, de a shader clock még kérdés. Valahol a 8800GTS shader kapacitása környékén lesz, gondolom.
Az SFU-k most is a shader clockon mennek btw.
Úgy érted, az R680-ban 3 ROP blokk lesz? kizártnak tartom, hacsak nem deklaráltan non-AA kártyát akarnak belőle csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest