- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600GT
senior tag
Az állításodat megerősíteni látszik a tény, hogy (ugyan béta állapotu) a Crysis multi 8800gts-el 30fps-el ment dx9-ben. [link]
Én ezt elég elkeseritőnek tartom... Hogy fog evvel játszani egy átlag user akinek mondjuk egy 7600GT vagy egy 8600GT/HD2600XT csücsül a gépében?
És nem egy 3,5GHz-es Core 2 2gb rammal 8800GTS-sel... -
7600GT
senior tag
Kötve hiszem, hogy egy HD2900XT vagy egy 8800GTX kevés lenne.
Akkor senki nem venné meg a játékot, a fejlesztőknek nem érdekük, hogy csak a highend konfigon fusson. Nekem az a véleményem, hogy a HD2600XT a relatíve magas shader erejével még egy évig tökéletes lesz nah nem full grafra, hanem magas graf 1024x768-on vagy 1280x1024-en. Végülis Bioshock alatt elég jól hasít ami meg már eléggé shader igényes.
Az számomra egyértelmü, hogy a 8600 sorozat elég kevés lesz...
Szerk.: Egy kis hír: [link]
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
Nem a a dx10-es erejével van gond, hanem az alá írt dx10-es driverral (szerintem
)
Amugy sem gondolom, hogy ez sok embert érint, hiszen a gamerek nagy része még nem tért át Pistára. Egyébként ha tényleg a shader-ek ''korszaka'' következik akkor lehet, hogy még egy jó ideig elég lesz a HD2600XT. -
7600GT
senior tag
Én arra leszek kiváncsi, hogy a HD2600XT hogy fog teljesíteni a következő játékokban.
Ott ugyebár a shader erő (192gflop/s) megvan, avval nem lehet gond csakhát kevés a raszterizáló. A most következő játékok (pl.: Srtenglehold, Crysis stb...) már shader alapu élsimitást fognak alkalmazni? -
Abu85
HÁZIGAZDA
De az SFU 4 órajel alatt végez egy utasítással. Ez sok.
Valahol spórolni kell a hellyel, szvsz az UVD nem kevés tranzisztort zabál. A jövőben alig lesz játék ami támogatja az MSAA. Helyette valami szoftveres megoldást tálalnak, ami főleg a shaderek sebességétől függ. Esszerő tehát a ROP blokk-ok számának csökkentése. A 12-14 ezres Fill-Rate értékek hozhatók órajelből, ennél nagyobb nem igazán kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest