- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz
Don Vittorio #43 üzenetére
Köszi az infót!
Igazából én arra gondoltam, hogy az erősebb kiépítésű változatokban alapból lehetne 2 vinyó, aztán majd a tisztelt user eldönti, hogy mi legyen.
De végülis ez a hiányérzet teljesen analóg az erősebb videokártya kérdéssel.
Kinek mi kell, majd bővít.
Tényleg jó tudni, hogy a hard és szoft nem gördít akadályt a könnyű bővítés lehetősége elé. -
BlackWoOd
aktív tag
válasz
BlackWoOd #41 üzenetére
Jó kis linkek, köszi! :C
Elég érdekes kütyü ez az ''elektrokinetikus szivattyú''.
Tuti ötlet, ahogy írják is, hosszú távra (szivattyú, amiben nincs mozgó alkatrész...).
Kár, hogy a mi általunk használt alkatrészekből összerakott full-custom pc-k hűtésére elég nehéz lenne applikálni jelen szabványok mellett (ATX).
Majd BTX és a fix procihely talán...
(Azért önmagában egy ilyen hűtő-megoldásnak az árára kíváncsi lennék, nem tűnik túl régi technológiának és elég precízen kell megmunkálni a hőátvevő elemeket.)
Remélem Almáék nem rontják el, mert azért ez is igényel légmozgást a radiátornál... -
BlackWoOd
aktív tag
Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a videokártya-témánál sokkal jobban bántja a szemem 2 dolog:
1.: Mi a bánatnak kell keverni az USB 1.1 és 2.0 csatikat valamint a FW 400 és 800 csatikat? Aki Mac-et vesz az vagy alapbeállítású felhasználó, aki nem fogja vágni ránézésre, hogy mit melyik csatiban célszerű használni (pl. egér az USB2.0-ba, külső TV-modul az USB 1.1-be). Szerintem ez egy kicsit a legendás Mac felhasználóbarátságot picit megnyúvasztja.
2.: Duál procis brutálgép, adja magát video- és kiadványszerkesztésre. Erre beledobnak viszonylag kevés mem-et + 1DB vinyót. Azért senki ne mondja, hogy túl nagy megerőltetés lett volna valami RAID-et összehozni 2 SATA vinyóból, vagy ha már az üzembiztosság miatt parázunk, akkor 2 vinyó a cuccnak (videovágáshoz nem elég 2 floppy-meghajtó, asszem...).
Összefoglalva: nekem kicsit úgy tűnik a dolog, hogy almáék kicsit az ''x86 kompatibilis folyóval'' együtt akarnak csordogálni... :(
Ami szerintem ütős lesz, az a hűtőrendszer. Nem emlékszem olyanra, hogy Apple-ék túl nagy marhasággal jöttek volna elő. Szerintem lesz mit tanulni a G5 duál hűtéséből (jól átgondolt tervezés, minőségi alkatrészek, esetleg egy raklap kreativitás és mérnöki lelemény?).
Remélem, ilyet tudunk reagálni: :C és nem kell ilyet :t vagy ilyet :Y
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest