Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a videokártya-témánál sokkal jobban bántja a szemem 2 dolog:
1.: Mi a bánatnak kell keverni az USB 1.1 és 2.0 csatikat valamint a FW 400 és 800 csatikat? Aki Mac-et vesz az vagy alapbeállítású felhasználó, aki nem fogja vágni ránézésre, hogy mit melyik csatiban célszerű használni (pl. egér az USB2.0-ba, külső TV-modul az USB 1.1-be). Szerintem ez egy kicsit a legendás Mac felhasználóbarátságot picit megnyúvasztja.
2.: Duál procis brutálgép, adja magát video- és kiadványszerkesztésre. Erre beledobnak viszonylag kevés mem-et + 1DB vinyót. Azért senki ne mondja, hogy túl nagy megerőltetés lett volna valami RAID-et összehozni 2 SATA vinyóból, vagy ha már az üzembiztosság miatt parázunk, akkor 2 vinyó a cuccnak (videovágáshoz nem elég 2 floppy-meghajtó, asszem...).
Összefoglalva: nekem kicsit úgy tűnik a dolog, hogy almáék kicsit az ''x86 kompatibilis folyóval'' együtt akarnak csordogálni... :(
Ami szerintem ütős lesz, az a hűtőrendszer. Nem emlékszem olyanra, hogy Apple-ék túl nagy marhasággal jöttek volna elő. Szerintem lesz mit tanulni a G5 duál hűtéséből (jól átgondolt tervezés, minőségi alkatrészek, esetleg egy raklap kreativitás és mérnöki lelemény?).
Remélem, ilyet tudunk reagálni: :C és nem kell ilyet :t vagy ilyet :Y
Aktív témák
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest