- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
ttamas
tag
Ennit az uj ide driverekrol.
NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release. -
Calogero
addikt
Valaki felrakta mar?
Az IDE vezerlest kijavitottak?
Kattan meg a vinyo leálláskor? -
Bagoly
senior tag
Ha megengeded leírom a véleményem az Abitról, akkor is, ha esetleg neked nem szimpatikus. Én is örülnék annak, ha ez a helyzet (mármint az Abit minősége, ill. a minőség egységessége.) változott volna, mivel jelenleg nekem is egy Abit lapom van (NF7-S). Akár itt a ph!-n is találsz egy pár embert, aki ugyanúgy ilyen tapasztalatokkal rendelkezik a ''régi'' Abitokkal. Egyszerűen nem volt egységes a minőség és ezen tulajdonság sokkal inkább jelen volt ennél a márkánál, mint a többinél. (és itt nem az egyedi darabokról beszélek). Ahhoz pedig, hogy te mit ''fikázol'', vagy mit nem (illetve milyen nyereményjáték van éppen a PK!-n) ennek semmi köze.
-
Bagoly
senior tag
Remélem nem hiába kapott még egy esélyt nálam az Abit.
(Nekem elég régóta eggyet jelent az Abit név az idegesítő apró kis bugokkal. Most kínált egy olyan ''csomagot'', olyan áron, ami a régi bizonyosságok felülvizsgálására késztetett. Remélem nem kell csalatkoznom megint :F) -
Dr.Burn
őstag
honnan tudo ezt a drivert letölteni hozzá?
-
robekri
addikt
Tehát: akkor ez a csomag XP SP1 alatt rendbe teszi az IDE vezérlést?
Ja és honnan lehet letölteni?
Aki kipróbálta legyen szíves.....! THX!
Üdv.:Robe -
Bagoly
senior tag
válasz
Flashcash #12 üzenetére
''A Windows 2000-es driver megegyezik a XP-s változattal, kivéve egy dologban, miszerint ebből a termékből kikerült az IDE-In-the-box, helyette viszont benne van az USB Driver.''
Pont ebben a hírben olvastam, persze lehet, hogy csak félreértettem és mindössze arról van szó, hogy win2000 alatt eddig nem volt USB driver.
Köszönöm egyébiránt a segítséged. :P -
miért ne lenne XP alatt usb driver?
Szedd le a legújabb 2.45-öst és telepítsd.
A régebbi sorozat ide driverével volt probléma ez elvileg már javítva van.
Ha nem vagy biztos benne akkor az ide driver-re mondj nemet a telepítéskor, vagy nézz körül a neten hogy használják-e a 2.45-öst és hibamentes-e. -
Bagoly
senior tag
Én xp sp1 alatt használnám a frissen vásárolt Abit nf7-S-emet. A Magicompos szervizes (?) emberke hívta fel a figyelmem rá, hogy xp alá még véletlenül se tegyek ide drivert. Akkor most mi a helyzet? Azt is olvasom a hírben, hogy nincs xp alá usb driver, ti a 2000-es drivert használjátok?
-
Bagoly
senior tag
Most jövök a Magicomp-ból. Állítólag ha felrakod az ide drivert xp (2000) alá, látványosan belassul a lemezkezelés. :( )
-
crab
senior tag
Ezt a drivert megéri felrakni, a vice cityben(gondolom a többi felsorolt játékban is) végre nem repedtfazék hang van, a zene minőségi is sokkal jobb lett!
-
WN31RD
addikt
Lehet, hogy csak azért nem értem a dolgot, mert nem kenem-vágom az nForce témát, de elmagyarázná nekem valaki, hogy miért nincsen IDE miniport driver a Win2K-s driver csomagban? Mi értelme van ennek?
-
Panther
HÁZIGAZDA
''kompatibilitási frissítések az Operation Flashpoint, a Neverwinter Nights, a The Matrix Reloaded, a Grand Theft Auto: Vice City, a Mafia, a Battlefield 1942 játékokhoz.'' -- Van ''The Matrix Reloaded'' című játék? Én még csak az Enter the Matrix-ról hallottam. Ettől még persze lehet hogy van :)
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest