Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz #65675776 #45 üzenetére
Túl jónak tűnt, nem illett ide
Lehet, hogy külön többet lehet kérni értük?
Vagy ahogy a korábbi variációkat is láttad, így szabadon lehet párosítani a chip-eket, esetleg szerelhetőség szempontjából előnyösebb, de valahol biztos létezik ilyen is, ha más nem a valmelyik pendrive méretű kütyüben. -
törölt tag
Ha mgnézed, akkor pontos típusjelek: TDA18271HD; TDA10048HN. Szóval az az E-betű nem oszt nem szoroz. Főleg, hogy simáról semmit nem találni (talán nem is létezik).
Azt viszont nem értem, hogy a Si tunerekbe miért nem lehet beépíteni a broadcast decoder-t is. Ha igaz amit a fogyasztásokról állít az NXP, akkor a kettő együtt sem fogyaszt 2W-ot. -
bzoley
veterán
-
Integra
titán
meg ami még elég fasza kártya az a technisat skystar1 meg a 2 is, de az 1 az még mindig durva, igaz az absz műholdra van hegyezve. kár hogy nincsen második generációs belőle.
na erről az összehasonlítás kedvéért dologról bővebben és magyarul plíz
túl sok a szám meg a kód hirtelen...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Balinov
titán
gyanítom én is,hogy nem az. gugliztam tegnap egy pcit,de mindehol azt a tesztet hivatkozzák csak,amit még tegnap linkelt Oliverda is.
Sw támogatottsággal kapcsolatos nézeteddel egyetértek, régebben ovlasgattam az ATI tuneres topikot és sokat szívtak anno vele.10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Komplikato
veterán
''TV kártyákra nem szoktak kimenetet rakni.''
Hauppauge PVR3500? Igaz állatira megdrágítja.
Egyébként nem láttam a hírben, vagy nem figyeltem jól, de természeteen a 650-es belső tuner az PCI verzióban is kijön.
''The TV Wonder 650 will be available in PCI and PCI Express versions and should be available some time in September.'' - Fudzilla
Bár lövésem sincs, hogy a PCI-on miként nyomorgat át egy földi digitális HDTV adást?
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bzoley
veterán
Nem tűnik rossznak, de inkább funkcióban, mint minőségben javításban próbál jó lenni. DVB-S akár hanyagolható is lenne. És igen, sokan ''dícsérték'' már a szoftverét.
Az összehasonlítás kedvéért:
7010iX - TDA 8275A x2+ZL10037 x2(Zarlink)
PxDVR3300 H - TDA18271x2+TDA10048x2+SAA7164 (dual tuners, hybrid,
hardware MPEG 1/2/4 encoder)
Talán a Compro az, amelyik talán jó lenne még, ha itthon is kapható lenne, ők is jó kártyákat tudnak barkácsolni. -
-
bzoley
veterán
Szerintem nem xceive. Elsőre becsapós volt a kép, azt hittem valamilyen dual hybrid megoldásról van szó, de nem. Az Xceive(pl. XC3028) egy lapkán lekezeli az analóg, és digit. jeleket, pl. DTV1800. Hogy mi lehet a két kupak alatt, passz. Ha egy analóg, és egy digit. tuner, akkor az elég amatőr megoldásnak tűnik. Mondjuk az egész kártya elég egyszerű, nincs túlöltöztetve.
Az igazán komoly cuccok két forrásból, egy időben, kétszer két-féle(mpeg2/mpeg4) anyagot fognak izomból rögzíteni hamarosan, naná, hogy a Leadtek tálalásában
Továbbá, hiába egy újabb jónak mondható kártya, mint ahogy az első széria is az volt, sz**t sem ér, ha nincs hozzá egy normális, stabil szoftver, és hát az (ex)ATI nem erről híres. -
nagyúr
Elsőre azt olvastam, hogy ''hibrid tévénézőket''
Szerintem jó dolog ez a kártya, de a fentebb említett ár engem elborzaszt..."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
szab.tam
nagyúr
én eléggé tuner mániás vagyok, van is 3.... nagyon jó dolog a hardveres mpeg2 felvételi lehetőség, még az is előfordul, hogy szebb a flevétel képe, mint az eredeti, (valszeg ez a tuner progijának a gyengesége...)
a nyákon van egy fehér csatlakozó. az mi célt szolgál, nekem az egyik tuneren (AverMedia MCE116 PCI) is van egy ilyen, és nem tudtam még megfejteni. hozzá csatlakozó kábel a dobozban nem volt hozzá.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Csapi007
veterán
Hello
Jó lenne ha lenne PAL szábvany is. Nagyonfullos tunrenek néz ki."Csak úgy mondom"
-
o0tomy0o
tag
Nem értem mi ez a HDMI-s kérdés? Úgy tudom egy tuner kártyán sincs kimenet. Ezek a kártyák csak a jel vételére és kódolására lettek kitalálva, nem second videókártyának. Jel bemegy, feldolgozza, küldi tovább a videókártyának amin ha van olyan kimenet (HDMI) akkor gyönyörű képe van (relatív). Nem?
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)
-
Oliverda
félisten
válasz WonderCSabo #21 üzenetére
Venni kell mellé egy HD 2xxx ATi vid. kártyát is, és akkor lesz HDMI. TV kártyákra nem szoktak kimenetet rakni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tothbe
addikt
Japánban más az ntsc mint amcsiban. De ahogy már linkelte valaki, mégis van pal/secam meg minden, szóval van értelme beszélgetni róla.
De azt áruljátok már el, hogy minek egy akár hibrid tvtunerkártyára hdmi bemenet? dvbt úgysem lesz olyan minöségü itt nálunk, hiszen a nagyobb tömöritést alkalmazzák.
hd felvételt rögzitö videókamerán pl. meg úgyis usb kimenet van. Szóval mit akartok ti hdmi-röl bedigizni ezzel? Ja, hogy jogvédett filmeket a blue-ray-röl? Na pont azért nincs rajta.By(e) Tothbe
-
Thrawn
félisten
válasz #61666560 #20 üzenetére
Jó kis kártya az nekem is van, csak kellett 1 év mire normális driverek jöttek ki hozzájuk Szerencsére a Vista támogatást sem felejtették el hozzá.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
törölt tag
Az egyik munkatársam vett Sapphire márkájut még a tavaly az is hardveres kódolású, és valami 15000 körül volt... ha jól emlékszem: ATi Theater 550 chip van...
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
Én $150-et olvastam kezdőárnak, ami nem kevés, de ez szerintem egy pár év múlva is jó kártya lesz még. Gyakorlatilag szinte mindent tud, és PCI-E csatolónak köszönhetően a kompatibilitással sem lesz gondja még egy ideig.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
golyani
őstag
na majd ha meglesz a 19-es wide moncsim. a kis TV-m költözhet ha veszek mellé egy ilyet.
áráról mit tudni? -
Sonja
nagyúr
Hmm... Nem igaz, hogy nem lehetett volna tenni rá egy belső AUX portot a hangnak.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
sTERNI
senior tag
Lehet, hogy az AMD adja ki, de akkor is ott virít rajta a nagy ATI logó
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Oliverda
félisten
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Kimenet? Az meg mégis mindek kell egy TV kártyára?
-
Integra
titán
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
most lehet hogy hülye kérdés lesz, meg lámer meg minden, de egy ilyen tuner kártya jele amúgy nem mehetne ki a vga hdmi kimenetén egy hdmi csatolós hdtv-be?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
WonderCSabo
félisten
Ez a beépített kártya nagyon szépen néz ki. Kár, hogy csak s-video kimenete van.
MOD: Ja és remélem az ára is korrekt lesz!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ez a belső kártya egyáltalán nem tűnik rossznak nekem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ste
addikt
hw-s kódolás, na végre
a többi fícsör is biztos jó valamire -
Balinov
titán
vajh milyen tunermodul ücsöröghet azok alatt a pici aranyzott ATI feliratos dobozkák alatt? xceive?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Oliverda
félisten
Review: [link]
o NTSC, PAL, SECAM support
...
o PAL/SECAM (European and International PAL/SECAM countries)"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Kriza
őstag
Kicsit meglepődtem, hogy mióta gyárt TV vevőket az AMD. Aztán rájöttem...
Még mindig nem szoktam meg, hogy ATI már nincs, csak AMD-ATI.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
tothbe
addikt
hát ez király, csak hirértéke igy pont 0, hiszen amerikán kivül sehol sem használható eszközökröl van szó.
By(e) Tothbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Ózongenerátor a háztartásban
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM