- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, sokmindenhez kell szögfüggvény, csak az nem állt össze a fejemben, hogy mitől kell most hozzá hirtelen ilyen HW támogatás. De a T&L változása jó érvnek tűnik, meg az előbb említett geometry shaderek is.
A füstölésről. Egyik oka biztosan az, hogy amíg az nVidia-nál már egy ideje szempont a fogyasztás (nyilván nem utolsósorban a hűtés miatt, de ez most mindegy), addig az ATI erre nagy ívben sz**ni tűnik. De hogy ez önmagában megmagyarázza a 1.5-szeres / tranzisztor fogyasztást, azt még én sem hiszem
SIMD-ek és MIMD-ek: a cikkbe belenéztem, alkalomadtán végig elolvasom, thx. Ami még érdekes, hogy az R600 is hasonlóan van szervezve, ott a 64 processing unit van 4 SIMD-be szétpakolva, bár azt nem tudom, hogy azokon belül van-e további olyan bontási lehetőség, ami a G80-nál (logikus lenne, hogy legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest