Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerryMoTo
csendes tag
2015-ben ilyen lapom van. Legstabilabb 775!
/MoTo/
-
szélerőmű
tag
515 MHz FSB, ez már döfi [link]. Alig marad el Asus P5B-től.
-
westlake
félisten
jan 20-a az amcsi debutalas datuma..
Play nice!
-
AMD The Best
tag
Nem semmi ez a lap meg várom, hogy olcsó legyen és veszek is egyet
A legjobb muay harcosok olyan ritkák, mint a tökéletes gyémánt. Élüket évek edzése metszi, technikájuk a tökéletességig csiszolódott, mint a csillogó gyémánt felszíne; pompázatosan gyönyörû, és ereje tökéletes!
-
Csaba_20_
őstag
A CPU tájékán feltűnik az újfajta, impulzusszélesség-modulációra (PWM) alapozó tápellátó áramkör.
Az összes alaplapon PWM elven működik a DC/DC konverter. Félreérthető fogalmazás? -
nn687
tag
fúj de lila
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...
-
Hun'reeth
őstag
Korrekt lap. Lehet, hogy nem is volt olyan rossz ez a felvásárlás?
Ha jó lesz az ára meg a bios ill. a support nagyon jó lehet.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
karmester
senior tag
-
Savage5
senior tag
És egyre jobban hajlok az Abit felé... Pláne, ha az ára is kedvezőbb lesz.
...
-
ZaJanga
tag
jónak igérkezik az AB9 és PRO hoz képest sokkal jobb az elrendezése!
Már csak az ára lesz érdekes és persze a tuning képességei!Ámítástechnika
-
lazydog
addikt
Lehet hogy mégsem AB9 Pro-t veszek, hanem majd ezt a bordát.
Úgy tűnik, ezúttal az AB9 minden apró hibájától mentes lapot alkottak Abit-ék. Ugyan semmi szükségem a CrossFire-re, sőt az extrém tuningra sem. Ezzel együtt azt hiszem hajlandó leszek, az elődjéhez képest pár ezressel többet virítani érte.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
szélerőmű
tag
Megnyugtató látvány az AB9 és AB9 Pro után, hogy az IDE csatlakozó újra a megszokott pozícióba került Az egyre fogyatkozó fanatista floppy használókra is gondoltak
-
törölt tag
válasz venember83 #5 üzenetére
Nem hinném, hogy olyan drága lenne. Szerintem valahol az Asus P5B deluxe köré lövik az árát. (mert gondolom az ellenfelének szánják...)
-
Ste
addikt
nagy kár, hogy a hang integrált
jobban szerettem a különálló kis modult hozzá -
Csapi007
veterán
Hello
Ez nagyszerű, reméljük za ára is kedvező lesz."Csak úgy mondom"
-
k.t.a.
senior tag
Magyarországi forgalmazás várható időpontjáról, nincs valamilyen pletyka, mert nekem így elsőre tetszik a lap, és azt hiszem ez lesz az utódja az Asrock-omnak. Kíváncsi lennék a biosára, meg a memória kompatibilitására (mennyire válogatós), na meg persze az árára.
-
macilaci78
nagyúr
válasz venember83 #15 üzenetére
Az vicces lenne, ahogy Ősember és venember83 kötöszködik...
Mellesleg szvsz előny, hogy nincsenek kondik a proci körül, kimondottan sivár az a terület...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz venember83 #12 üzenetére
Az egy kártyára integrált több GPU... Abból pedig szintén van NV és AMD is, hogy melyiket rakja bele az ember, azt már a ram dönti el!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
R.Attila
tag
Jó ez a lap nekem is ABit om van(ABit AT8) de ez a lap SLI vagy CrossFire?
-
Ősember
őstag
tul sokat vársz
amugy meg külsöre szimaptikus a lap, persze ez egyáltalán nem mérvado, csak ugy megjegyeztem. egy korrekt testre én is nagyon kiváncsi lennék______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
erdoke
titán
Hmm, 2 db eSATA, hatékonynak tűnő passzív hűtés. Részemről jöhet, feltéve ha normális BIOS-a és ára lesz.
A legjobb aláírás a héten
-
karmester
senior tag
Az előzetes hírek szerint minden gond nélkül 500-as fsb környékén/fölött lehet hajtani a deszkát.... Legalábbis a Decemberi Taiwani alaplapgyártók kiállításáról a tudósítók ilyesmiket írkáltak.
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Szakítottak az AB-s narancssárgával? Egyébként jól néz ki, vajon ez FSB-ügyileg jobban szerepel mint az AB9/Pro?
<< Heimdal >>
-
venember83
nagyúr
Gyonyoru, meg 1 50-60k-s deszka intel ala... Jobban orulnek vmi jobb via/sis-es deszkanak, ok is tudnak jo chipseteket gyartani, ideje lenne megjelenni es tarolni...
-
EasyR
aktív tag
Hoppá! Ez is jó lapnak tűnik!
Remélem hogy az Abit végre egy jó kis tuninglapot készít.
Lehet, hogy Asus Commando alternatíva lesz?
(Mármint nekem.);
-
Ati_X_321
aktív tag
biztos jólesz!
ez az újfajta tápellátás elősegíti, hogy kisebb legyen a feszültség ingadozás, Vdrop terhelés alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest