- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Tőzsdeszámlát kell nyitni hozzá. Bemész tetszőleges általad favorizált bankcsoport bróker szót viselő fiókjába, nyitsz egy tőzsdeszámlát plusz aláírsz egy köteg papírt, majd utalsz rá pénzt. Ezek után vagy te elektronikusan vagy a brókered (akivel személyesen találkoztál az aláíráskor) a te utasításaidnak megfelelő tranzakciókat végez a tőzsdén.
A szubjektív része a válaszomnak az, hogy nekem azt mondta az apukám, hogy buktás cégbe ne fektessek. Nekem volt tvnetwork kábelnetem és elképzelheted a véleményemet róla, ha axelero adsl lett helyette. Amikor már harmadszor kerestem meg nekik a környező házak közös képviselőjét, mert nem tudták, hogy a saját hálózatuk hol van és melyik darabja romlott el, majd ezek után többször is saját kezűleg tekergettem helyre a kábeleiket, mert akit kiküldtek, ''szakembert'', az odáig nem jutott el, hogy legyen szufla a teszt notebookjában, akkor elhajtottam őket. Számomra a szolgáltatás nem azt jelenti, hogy megcsinálom helyettük a hálózatot és tartom a kapcsolatot az infrastruktúra üzemeltetésében érdekelt emberekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honda topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Kingston Fury 2x16GB DDR5 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest