- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
Szerintem is egy jo fordito a kulcs a többszálú programozáshoz. A fordítót úgy is az írja, aki ismeri a hardware minden elemét, a trükköket, gyorsítást (elvileg, habár sok fordító volt már a kezem alatt és nem vgyok elájulva a minőségtől: egyszerű próbát szoktam tenni: ha el tudom olvasni az assemblyét, és megtalálom a magasabb nyelvű soraimat, akkor az nem jó fordító). Egy jó fordítólogikával optimalizáni lehetne mindent. Voltam olyan előadáson, ahol egy ilyen rendszert mutattak be: a C kódból generált egy saját tulajdonsághalmazt, és abból alakította ki a végleges, párhuzamosított kódot. 2 processzornál az egyik mindig csúcson volt, a másik kb 85%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest