Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
erdoke
titán
DDR-II ügyben már egy ideje nem szorulok alapszintű okításra, de azért kösz.:)
A 2 legfontosabb dolgot nem tudjuk előre az adott piaci szegmensben zajló versenyről:
1. A szép kódnevekkel ellátott pre-processzorok valós teljesítménye.
2. A valós piacralépési időpont, ami alapján pontosan ismerhetnénk azt, hogy egyáltalán melyik cég melyik processzorának mivel is kell versenyeznie.
Ezek alapján én továbbra is azt mondom, nincs elég információnk még hozzávetőleges összevetéshez sem. Nekem legalábbis nincs, de eddig itt más se rukkolt elő ilyesmivel. -
sebela
aktív tag
''Persze jön a San Diego is ami 90nm-es gyártástechnológiaval készül és támogatja a DDR2-t (mind2 megerősített hír)...logikus lenne ha ezzel együtt megemelné az AMD a HyperTransport órajelét is 1066Mhz-re..''
Ez elég optimista feltételezés még nekem is..(mármint az 1066MHz-es HT) A másik, hogy még nem tudhatjuk mennyit fog szívni az AMD a 90 nm-el.
Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest