Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Na jól van, én ezt meg is értem, lassan ideje is. De jó ötletnek találnám, ha mondjuk a ZIP lemezeket tennék be szabványnak, legalább gyors eléggé, nem mint ezek a sz@rok. De akkor olyan árat is kérjenek érte!
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
lao ce
aktív tag
''Mennyibe is kerül? ''
birom ezeket a kerdeseket. nos, a kedvedert utana neztem. egy floppy kb 10-15 cent.
''Aztán kb. második használat után ki is dobhatod őket egyenként''
volt egy idoszak amikor tenyleg szarok voltak, de az utobbi ket evben nincs semmi bajuk.
no, de igazan, en sem szeretem a floppyt mert nincs rajta mit szeretni. en csak a mondo vagyok, hogy van letjogosultsaga, mivel meg hasznaljak -persze nem a kifinumolt szamitastechnikailag felvilagosult emberek :) -, es hogy a dell szimpatikusabb lenne ha nem pofadzana bele az ilyesmibe csak azert, hogy nagyobbat kaszalhassanak. majd pont a dell mutasson iranyt, a nagy szamitastechnikai magusok... rohej.nicht kompot
-
Male
nagyúr
Hát vannak ezek a gyári noname-nek tűnő floppyk (pl régi ujságmellékletek), azok szinte mindent kibírnak, és vannak a márkás, boltban árusított floppyk, amiket néh akár kétszer is lehet használni.
Azért néha kell a floppy -> az egyik gépemben nincsen floppy, és a hálókártya drivere floppyn volt. CD író persze csak abban a gépben volt, amiben nincsen floppy, (hálózaton meg nem nagyon lehet átmásolni a drivert hozzá, amíg nem megy a hálózat :) ), így az egyetlen megoldás a vinyó kiszerelése volt, és átrakása abba a gépbe, ahol volt floppy. -
Cane
őstag
Jó dolog a floppy, mert:
1. bárhová mész szinte minden gépben van.
2. néha kerreg is.▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Elrood
őstag
:)
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
lao ce
aktív tag
urugy? az urugy mondvacsinalt ok. en meg pont arrol szoltam volt, amit tapasztaltam. a dolog itt van a szemem elott, hat mit varsz, ne vegyem eszre?
''dell gépekhez, ha jóltom ajándék az usb key (jópersze beépíthetik az árba, de ezt kétlem)''
:) ez jo. persze... ajandek, meg ket puszit is kap az ember ha nem vigyaz :)nicht kompot
-
X-COM
nagyúr
ilyen ürüggyel örökre a nyakunkon marad a floppy
szép volt-jó volt, de elég volt
dell gépekhez, ha jóltom ajándék az usb key (jópersze beépíthetik az árba, de ezt kétlem)Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
thord
tag
ha minden alaplap jol kezelne az usb hdd-ket (lehessen rola bootolni), akkor mar szinte telleg felesleges lenne a floppy meghajto
tok jo, hogy szinte minden ''szerviz progi'' elfer egy usb flash drive-on:)
bebootolsz rola, aztan mehet a pqmagic, ramtest, vagy akar a win98 install:)
hasznalja mindenki egeszseggel:DD -
lao ce
aktív tag
bizony, pedig marha jo dolog am a floppy. foleg azert mert a legolcsobb adathordozo. es bizony, egy kisebb program, egy riport vagy egy dokumentum meg mindig rafer es kikuldheto x ezer ugyfelnek. mert sajnos nem mindenki olyan gazdag mint a dell, hogy flash kulcstartokon tudja ezt megtenni. cd? nehezkes, erzekeny, celszerutlen, dragabb, raadasul cd iro keves munkahelyi gepben van tapasztalatom szerint, tehat nem csereberere valo sem sokat csinaljunk sokan egyszerre feladatra mint a floppy.
sotet ostobasag ez a dolog, de remelem, hogy nem a dell donti el. leadnak egy ilyet, mert rajonnek hogy a floppyn 2 dollar hasznuk van a flashkulcstarton meg 35 dollar.nicht kompot
-
Il Padrone
senior tag
Ma meg meg nem nelkulozheto.
Jo dolog 1kbytos vacakert cd-t irni.
Egyebkent nekem a ZIP lemez nagyon bejott.Il Padrone
-
-
Hold
őstag
Mondjuk XP-nél nem kell :)
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
én még telepítésnél néha használom :)
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
WN31RD
addikt
Én már évek óta boot CD-t használok a boot floppy helyett. Már csak a sebessége miatt sem vennék elő floppyt.
Mondjuk a RAID driver beimádkozása a Windowsba tényleg érdekes mutatvány lenne floppy nélkül...''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
-
Edem
senior tag
Azért még ki fog tartani egy ideig. (Sokan hitték már, hogy nem kell nekik kislemez meghajtó, de aztán csak kiderült, hogy tévedtek. :) )
Mindenki nyomjon még egy ENTERt! Jó nagyot!
-
rvs
aktív tag
ippeg ideje..
xp egyébként sem akarja nomálisan kezelni. :( -
FaBatka
aktív tag
Ha!
USB-ről frissítem a BIOS-t :))
Alaplapi Raid vezérlőt meg majd beimádkozzuk xp alá.Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
WN31RD
addikt
R.I.P.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest