- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Igazság szerint a több modul stabil használata már nem a memória, hanem az alaplap gondja.
Egy cimbim most szívott. Asus P4B266-E lapjában kevés lett az 512MB-os samsung modul (266MHz). Mondtam neki, hogy az a biztos, ha két ugyanolyan modult vesz. Vett két infineon 512MB 400MHz-es modult. Ez a kettő megy is, de a három nem, mert mindegyik modul kétoldalas és a lap csak egyoldalas modulokból támogat 3db-ot. Nem voltam elég körültekintő sajnos. Mondjuk eladta nekem a régi modulját, így én jól jártam, csak nagyon sajnálom. Neki maximum az lett volna a megoldás, ha egy db 1GB-os modult vesz most, aztán vagy megy együtt a régivel vagy nem, és akkor vehetne másikat, ha lenne pénze.
Szóval általánosságban én arra gonoltam, hogy ez a kereső oldal csak az újonnan vásárolt cuccokat támogatja, pedig nekem az tűnne hasznosabbnak, ha lehetne memóriabővítést is ellenőrizni előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest