- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Igazság szerint a több modul stabil használata már nem a memória, hanem az alaplap gondja.
Egy cimbim most szívott. Asus P4B266-E lapjában kevés lett az 512MB-os samsung modul (266MHz). Mondtam neki, hogy az a biztos, ha két ugyanolyan modult vesz. Vett két infineon 512MB 400MHz-es modult. Ez a kettő megy is, de a három nem, mert mindegyik modul kétoldalas és a lap csak egyoldalas modulokból támogat 3db-ot. Nem voltam elég körültekintő sajnos. Mondjuk eladta nekem a régi modulját, így én jól jártam, csak nagyon sajnálom. Neki maximum az lett volna a megoldás, ha egy db 1GB-os modult vesz most, aztán vagy megy együtt a régivel vagy nem, és akkor vehetne másikat, ha lenne pénze.
Szóval általánosságban én arra gonoltam, hogy ez a kereső oldal csak az újonnan vásárolt cuccokat támogatja, pedig nekem az tűnne hasznosabbnak, ha lehetne memóriabővítést is ellenőrizni előre. -
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
Jó ötlet, csak kár hogy olyan drága a Corsair, hogy ennek ellenére inkább érdemes megkockáztatni a próbálgatást...
-
marcee
addikt
Baromi jó ötlet, kár hogy aranyárban van.
Megnyugtató, hogy 5 féle 2x1GB-os csomagjukkal is kompatibilis vagyok.
Ami engem viszont jobban érdekelne, hogy kettőnél több modullal is működjön a keresőjük. A 3x512MB gyakorlati lehetősége jelenleg jobban foglakoztat, mint a fenti példa. -
twollah
nagyúr
Kicsit szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban.
-
Sick Boy
őstag
na ez már valami, miért kellett erre idáig várni...
a többi gyártó mikor csinál ilyet?
minden elismerésem!!! csak így tovább!
A viszonteladó a kulcsszó...! Ezek szerint a garancia ténylegesen elér mindenkit! [kérdés persze, hogy a forgalmazó teljesíti-e ezen kötelezettségét]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- EAFC 25
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest