Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hol lehet, ilyen Razer Pro v1.6 + ProPad-ot venni?
Mondjuk ha több mint 30 000, akkor benyalhatnak...
Ennyit nem kéne elkérniük a fehér design-ért...
Mondjuk az tény, gyönyörű kis mice... -
X@b3e
addikt
Ez annyira emberfüggő dolog, hogy nekem pl. a Logitech döntött formájától van kézgörcsöm. Személy szerint Razer Plasmát nyúzok, ami eleinte szokatlan volt, de semiképp sem kényelmetlen és egyszer sem fáradt el a kezem, vagy kaptam görcsöt tőle. Ki kell próbálni, és vagy jó, vagy nem. Ennyi. Elsőre a kinézete fogott meg, de ha kipróbálod, nem fogod utána lejjebb adni
-
killahdrums
senior tag
...vitatkoznék ezzel a kijelentéssel.
Szubjektív de nagyon a dolog sztem...
Én a Plasma-mal nem csak játszom hanem melózok (DTP) is, 20-80%-ban!
Egyáltalán nem fárad el a kezem és semmilyen görcsöm sincs, számomra nincs kényelmesebb egér...
Viszont a Logitech egerek ergonómiája nem az én kezemhez van kitalálva,
na én attól kapok görcsöt!
(Semmi baja nincs a kezemnek mielőtt azt hinnétek...)
Az én véleményem az, hogy aki ''marokra'' szereti fogni a patkányát annak jobban fekszik a Logi dizájn! Viszont aki az ''ujj-végeivel'' fogja az egeret mint pl. én is annak a szimetrikus dizájn (a la Razer) jön be jobban.
Tehát az, hogy ''az mx egerek fényévekkel verik kényelemben'' nem álja meg a helyét, egy ''számomra'' szó hozzábiggyesztése nélkül... szerintem. -
dwiki
senior tag
Ez a kézfárasztó dolog szerintem is csak szokás kérdése.. emlékszem mikor először használtam egy domború hátú logitech egeret, majd meg haltam, csuklótámasztót akartam venni hogy valahogy kibírjam, mert nagyon fájt a csuklom. Aztán kb 1 hónap alatt megszoktam, és már észre se vettem...
-
-FreaK-
veterán
Szerintem is csak egy nagy parasztvakítás a dolog.A színén és a driverén kívül nem külömbözik semmiben az ''alap'' modellektől.A drivere meg kiváncsi lennék de még nem készült el sajna.. Azzal meg nem értek egyet h fárasztja a kezet a DB mert ez teljesen egyénfüggő,biztos van olyan is akinek x idő után fárasztó.Nekem pl abszolút nem,igaz azt nem mondom h a legkényelmesebb egér de akkor sem érzem fárasztónak pedíg szoktam nyúzni nemkeveset
-
[amne]
senior tag
Itt a PH!-n a Diamondback-ről azt írták nem is olyan rég egy tesztben, hogy tökéletes egér járékta, de egy idő után fárasztja a kezet, namost a színtől gondolom nem lett kényelmesebb, formára meg ugyanaz. Akkor ez mitől kiváló munka egér amit 8 órá át akarok majd fogdosni? Parasztvakítás, de legalább szép.
-
Scream007
őstag
ára harminckétezerhétszáznyolvcankilenc forint.
na köszi....... -
ByB
addikt
Arra lennék kiváncsi, hogy ez mitől alkalmas grafikai tervezéshez?
Gyönyörű darab, de egyáltalán nem tűnik munkaspecifikusnak... Ha ''jó'' ára lesz, lehet befektetek egyre, kicsit kímélni a Wacomot...
-
Na nekem se lesz iylen... Azért az árára kíváncsi lennék. Tetszik a görgő!
Nem kényelmetlen az akkora egérpad? -habár úgysem játékra kell...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest