- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ez nem igazán van helyes így.
Még egy zenefonnak kikiáltott w800i is szerencsétlenül szól egy iPod-hoz képest... Szerintem a telefona arra való, hogy telefonáljunk vele, az mp3 lejátszó, meg arra, hogy mp3-at játhszunk le rajta. Nekem egy két gigása iPod Nano Black-em van (sztem ez jobban néz ki
) és mindig van rajta 7-800 mega hely, mert egyszereűen nem tudok összeszedni annyi olyan zenét, ami nagyon bejönne. Én sem vagyok elhűlve az mp3-tól, de jelenleg kevés jobb alternatva van a hordozható zenehalgatásra...
Az audifil-ekről annyit (én mások szerint konvergálok effelé), hogy a Pink Floyd-ot Bose-okon kell hallgatni, és téma lezárva
(jah, hogy senki nem kérdezte, na mind1) -
GP-Sz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) és mindig van rajta 7-800 mega hely, mert egyszereűen nem tudok összeszedni annyi olyan zenét, ami nagyon bejönne. Én sem vagyok elhűlve az mp3-tól, de jelenleg kevés jobb alternatva van a hordozható zenehalgatásra...
(jah, hogy senki nem kérdezte, na mind1)