- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
-
GP-Sz
senior tag
Ahogy mondtam: nekem 3 hónapos a 4Gs fehér nanom és szerintem teljesen jól néz ki. Persze valójában a fehér ugyanúgy karcolódik, mint a fekete, az enyém is tele van apró karcokkal, ha jól megnézem, csak az a különbség, hogy alapból a fehéren a karcok nem nagyon látszanak. Szóval azt akarom mondani, hogy az enyém épp olyan jól néz ki, mint mikor megvettem.
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Én sem használnék EQt. Természetesen tudom, hogy a bogyók átviteli karakterisztikája is elég szar, de ezt egy gagyi EQval nem lehet megjavítani. Ezek a pár csatornás EQk is ugyanolyan szarok, úgyhogy ezzel csak rátesz az ember egy lapáttal. Törekedni kell arra, hogy minél jobb fülest vegyen az ember, mert mindig az a szűk keresztmetszet, nem a lejátszó. A gagyi és a király lejátszók közt messze nincs akkor különbség hangminőségben, mint a fülesek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest