Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Én csak azon csodálkozom hogy tavaj októberben olvastam agy cikket amiben azt irta egy elemző hogy áprilisnál előbb nem fog megjelenni a kártya és milyen rohadtul igaza volt hiába irtak jan21-et és akármit is akartak mégis április lessz belőle az az ürge nagyon tudhat.
-
fügike
senior tag
ASUS V9900 TD 8x AGP 128MB TV out 69 900
ASUS V9900ULTRA TD 8x AGP 128MB TV out 89 900
plusz áfa. -
Versus
senior tag
Nagy felbontásban a teszt szerint is nagyobb az előnye az Fx-nek és a Radeonnak a gf4-el szemben,feltételezem az AA-nál is ez a helyzet.A nagy felbontás előnye hogy valami értelmet nyer a 8X agp ,hátránya viszont hogy monitor legyen a talpán ami 1280*1024-ben elviszi a 100Hz-et! :)) Viszont elég jól benyomja a féket az fps-nek.
Amúgy nem hiszem hogy az 512Mega ram lenne kevés , az UnrealII nagyon rá van hegyezve a látványra mert Single és nem kell annyira szakítania mint pl az UT2003-nak.Gondolj csak a tükröződő felület hegyekre :) ! A Raven Shield szintén ebből a Hi-End UnrealEngine-ből készült viszont jóval kisebb a gépigénye még az UT2003-nál is ,viszont gyönyörű a maga nemében.Látszik hogy a DX8-ban is vannak még tartalékok a következő egy évre. -
Versus
senior tag
Nem vagyok AMD szakértő veled ellentétben de szerintem azt te is sejted hogy az nforce2-vel meg ezzel a procival elég jónak( :)))) számít a géped ahhoz hogy megkergessen egy ilyesmi kártyát.
Van egy linkem ahol egy 2700+ és nforce2 szerepel Gffx-el és Radeon 9700 proval ,neked különösen tanulságos lehet ha éppen ebben gondolkodsz.
Amúgy érdekelne hogy most milyen VGA-d van és azzal mit nyom a tesztben szereplő benchmarkokkal a jelenlegi konfig. Akkor ugye meglátnánk van-e értelme beruházni !
http://www.tomshardware.hu/graphic/03q1/030127/index.html
Tájékoztass pls !!! -
Versus
senior tag
Bocs a márkát ismerőknek ez teljesen logikus számozás.
Mellesleg úgy értesültem hogy a mai napon megérkeztek ezek a kártyák a nagykerbe(nem írom melyikbe) és arra kérem a friss tulajdonosokat hogy legyenek szívesek megosztani velem(vagy ha nem félnek a fikázástól velünk) a tapasztalataikat ,benyomásaikat.Ami érdekel az a teljesítmény ,driver kompatibilitás ,használhatóság és úgy általában az első benyomások!
Előre is köszönöm az információkat ! -
joysefke
veterán
Leszokhazna az Asus is erről az idióta számozásról,
ha kijön az R9900 (ha lesz olyan) , akkor sok losser
azt fogja hinni, hogy a v9900 az radeon -
Hardzsi
tag
Nemcsak hogy drága lesz, de sajnos 1az1ben átvette az Nvidia integrált referencia porszívóhűtőjét is. Mivel nem rohant balgamód a kártya megjelenéssel, elvártam volna, hogy a referenciadesign optimális áttervezése mellett (maga, vagy összeálva egy cooler-céggel) kifejlesszen egy csendesebb hűtési megoldást.
-
Juliuska
senior tag
Nagyon JÓ és +bízható cuccokat csinál az ASUS, csak kár, hogy ezúttal FX-et! (Mert a tradícióknak +felelően EZT is m*rha drágáért, ami pedig a piacon lévőkre nem épp árcsökkentőleg hat)
Aktív témák
Hirdetés
ph Az ASUS az új FX-chipes videokártyáit a CeBIT-en mutatta be.
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest