- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
tényleg, OFFon van a venti :)
-
Fr4G
aktív tag
128 fokos proci? LOL:)
-
V|sitor
csendes tag
Nem tudja valaki esetleg, hogy a hír óta hogy áll a fejlesztése a proginak?
-
ja és jönne valaki aki felnyomná a gépedet és az FSB-det 100-ról felemelné pl.: 200-ra aszt csók! vót 1 professzorod, alaplapod, memoriád?
nálunk a suliban voltak balesetek emiatt(almászott az egér majd kinyilt a pohár tartó :DDD) de ez 1 1*ű subseven volt!
mongyuk mind1! nem? otthon a faszán beállított(tűzfal, spybot, virusgyilkoló progi meg minden) gépen csak nem történik ilyen (vagy igen???)
amúgy én sem szívesen baszkurálgatnám a windows alatt az FSB-t meg az ilyeneket!!! -
A ventillátorok fordulatszámának állítása is nagyon hasznos tulajdonság lenne.
A SpeedFan pl. tud fordulatszámot állítani de én még nem próbáltam.
A kompatibilitás fontos kérdés de az Nvidia gondolom ismeri a saját chipkészletét :) ill. itt nem kell más chipset tipusokra is optimalizálni. -
Jó lenne egy progi amivel Windows alól is lehet állítani az FSB-t. Ha éppen csak netezel vagy letöltéshez otthagyod a gépet akkor le lehet venni az FSB-t 100Mhz-ig kár (túl)pörgetni a procit.
Régen a Via-s lapokhoz én a CPUCool nevű progit használtam FSB állításra és nagyon megbízhatóan működött. -
marcee
addikt
Egy ilyen kis ''apróság'' miatt képes leszek nforce2-es lapot venni! Pontosabban ez volt a ''szükséges plusssz''.
Figyelitek a képen, hogy a proci 128 fokos? -
zetecR
addikt
Azért CPU temp-nek elég veszélyes a 128 fokcelziusz :).
-
Jaq
tag
Amugy en szeretek a BIOS-ban matatni, es a windowsban sem bizom, ugyhogy ha nem KD7-em lenne se hasznalnam soha :)
-
Sotho
őstag
Jó kis progi, kapásból 128 fokosnak méri a procit.:D
-
engusz
veterán
Abit alaplapokhoz miért nincs ilyen? :O :O :O
-
Mario
tag
Ígéretesnek hangzik. Bár erre csak azt lehet mondani, hogy hiszem ha látom. Vannak progik amikkel lehet állítgatni dolgokat de igazából egyik sem tuti.
Reméljük ez más lesz :((( -
Ketama
aktív tag
Mikor lesz? Nagyon jónak néz ki.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm... Az nem rossz! :) Mondjuk mindig is voltak fenntartásaim az FSB meg ilyenek menet közbeni állítgatásával kapcsolatban, de aztán lehet hogy tök simán megoldható dolgok ezek :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest