Aktív témák
-
ja és jönne valaki aki felnyomná a gépedet és az FSB-det 100-ról felemelné pl.: 200-ra aszt csók! vót 1 professzorod, alaplapod, memoriád?
nálunk a suliban voltak balesetek emiatt(almászott az egér majd kinyilt a pohár tartó :DDD) de ez 1 1*ű subseven volt!
mongyuk mind1! nem? otthon a faszán beállított(tűzfal, spybot, virusgyilkoló progi meg minden) gépen csak nem történik ilyen (vagy igen???)
amúgy én sem szívesen baszkurálgatnám a windows alatt az FSB-t meg az ilyeneket!!! -
A ventillátorok fordulatszámának állítása is nagyon hasznos tulajdonság lenne.
A SpeedFan pl. tud fordulatszámot állítani de én még nem próbáltam.
A kompatibilitás fontos kérdés de az Nvidia gondolom ismeri a saját chipkészletét :) ill. itt nem kell más chipset tipusokra is optimalizálni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest