- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videószerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Részben igazad van, az NForce2-es lapok tényleg kényesek egy picit. A haverom rakott össze magának egyet, és én is összedobtam egyet az unokaöcséimnek. Mindkettő Asus A7N8X lap, bennük egy AMD 2500+. Ő napokig szórakozott, mire összeált a gép, én egy délután alatt összeraktam az egész gépet (az övébe csak a lapot kellett beletenni, amit én csináltam az darabokban volt). Vagy mázli, vagy töketlenség. :DD Ahogy én látom a helyzetet: Az Nforce2 lapok ugyan kényesek, az összerakásnál és az első indításnál lehetnek vele gondok, de utána megy mint a távirat. :D
Amúgy igazad van a via-s lapok is jók, én már két éve hajtok egy KT133A-s lapot, és semmi gondom sincs vele, stabil és gyors (igaz tegnap lemerevedett párszor, igaz nem csodálom, elég meleg volt a gépházban). Eddig minden új eszközt zokszó nélkül bevett első próbálkozásra. Legutoljára egy SCSI vezérlőt kapott, a telepítésére tényleg lehetett mondani, hogy Plug & Play :D (Nem Plug & Pray :((( ), semmi fennakadás, minden egyből ment.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest