Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
xT4ken: Szerintem jobb ez az elrendezés, mindenhol azt lehet hallani, hogy az ATX felépítés nem volt eléggé átgondolva, a BTX javította ezeket a hibákat. Igaz, hogy a nagy hőtermelés miatt volt, de a lentre néző vga-hűtő is porosodik, felfelé néző helyzetben viszont a GPU által termelt hő nem a kártyát fűti fel újra, hanem mehet felfelé, ahol már semmi más hőtermelő nincs.
engusz: Igazad van, megnézhettem volna a honlapján az adatait. Sajnos abból indultam ki, hogy az AC Silentium előlapja botrányosan szar műanyagból van, már tts-től úgy vettem át, hogy két fül le volt törve. A mostani P180 előlapjának műanyagja is messze áll a régesrégi Dragonométól.
trassher: Ha megvannak a szellőzők, akkor nemhogy nem marad bent a meleg, de a jó szélcsatorna miatt még akár jobban is hűthető a ház. HA nem is túl sokat, de valamennyit biztosan számít, hogy nem az egész felületén, hanem csak pár nyíláson keresztül szűrődik ki a zaj. Na persze ha eleve halk ventit használ az ember, akkor nincs minek kijönni. A fix winyófelfogatás viszont kellemetlen, beletehettek volna pár gumibakot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest