Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
OFF
Kedves Viktor77!
Írtam neked egy szép hosszú kedves üzenetet, de a fórum motor hibájából kifolyólag úgy tűnik elveszett. De most már nem állok neki mégegyszer.
Na szóval a lényeg.
1. Nem, nem tudom ki az a Rudi. Csak azt tudom hogy igazságtalan, ha azt állítja csak az a valami ha 8000-et teper a zsuga 3dmark03-ban. (ez az érték agyon moddolt viedeokártyával, aranyárban mért ramokkal, és folyékony nitrogénbe áztatatott, vagy legalábbis qrva jól vízhűtött és 4GHz körül járatott procival érhető el. Vagy Athlon64-gyel amit szintén aranyárban mérnek mostanság)
2. Honnan gondolod, hogy tudod, hogy én mennyit 'konyítok' a videokártyákhoz? :F
Csak egy tipp: Ne a hozzászólások számából következtess.
Sajnálom ha megsértettem az érzéseidet, mélyen tisztelt, nagy tudású Rudi barátoddal kapcsolatban, de most nem volt igaza és a gizdázó stílusa is irritálólag hatott. Azzal hogy sértődötten véded nem segítesz neki.
ON
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest