Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Vagy én vagyok vak, vagy.. Sehol nem látom, hogy az ATX-ben benne lenne a -5V igénye. Egyetlen egy helyen van a -5V karaktersorozat az egész PDF-ben, hogy ''Ha használva van, akkor legyen szíves a táp +-10%-os feszültséghatárokon belül szolgáltatni''. De sehol nem mondja azt, hogy kell..
A chip PCI 2.3 compilant, abban meg nincs -5V szintén, és ha kellene a chipnek, akkor meg hogyan lehetne compilant.
A lapnak (és a másik lapnak, amin van ez a chip) letöltöttem a maualját, és egy szó nincs róla, hogy kellene neki -5V.
Mondd már meg, honnan szedted ezt a ''kell neki -5V''-ot?
MOD: egyébként is technológiai öngyilkosság lenne a Creative részéről, ha olyan feszültséget igényelne, ami alapból nincs a számítógépben..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest