- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Bár ez a terület még ingoványos nekem, azért egy picit megpróbálok kötözködni :D (inkább csak saját okulásomra). Igaz, hogy a p4-ek fsb-je 400 és 533 mhz, de ez csak a 100 és a 133 mhz ''felpumpált'' változata vagyis 4 adat/órajel aminek csak spéci esetekben a NetBurst technológiával való együtmőködéssel van teljesítményfokozó hatása. Ellentétben az AMD 2X 133mhz-ével szemben, ahol a DDR adatátvitel miatt alakult ki ez a duplázott fsb. Namármost ha ennek a sok hülyeségnek amit leírtam van valami értelme abból az következik, hogy valószínűleg a P4-eknél sem fog nagyobb teljesítményt hozni a DDR400, mint az AMD-knél.
Ez persze már nem igaz a Hammer-re, lévén szegénynek még fsb-je sem lesz, viszont mire az kijön (remélem minnél hamarabb), addigra talán már DDR II-es szabvánnyal készült lapokba kerülnek.
Ha pedig ez egy oltári nagy baromság, akkor bocsi. Remélem egy Britney Spears fórumon sok szeretettel fogadnak majd engem :( -
Satan-Claus
senior tag
Bocsi ha tévedek, de nem arról volt szó, hogy abszolút felesleges a 400mhz-es ddr a 266-os proci fsb-hez? Már a 333-astól sem gyorsul jelentősen a rendszer, pláne a 400-astól.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest