- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Bár ez a terület még ingoványos nekem, azért egy picit megpróbálok kötözködni :D (inkább csak saját okulásomra). Igaz, hogy a p4-ek fsb-je 400 és 533 mhz, de ez csak a 100 és a 133 mhz ''felpumpált'' változata vagyis 4 adat/órajel aminek csak spéci esetekben a NetBurst technológiával való együtmőködéssel van teljesítményfokozó hatása. Ellentétben az AMD 2X 133mhz-ével szemben, ahol a DDR adatátvitel miatt alakult ki ez a duplázott fsb. Namármost ha ennek a sok hülyeségnek amit leírtam van valami értelme abból az következik, hogy valószínűleg a P4-eknél sem fog nagyobb teljesítményt hozni a DDR400, mint az AMD-knél.
Ez persze már nem igaz a Hammer-re, lévén szegénynek még fsb-je sem lesz, viszont mire az kijön (remélem minnél hamarabb), addigra talán már DDR II-es szabvánnyal készült lapokba kerülnek.
Ha pedig ez egy oltári nagy baromság, akkor bocsi. Remélem egy Britney Spears fórumon sok szeretettel fogadnak majd engem :(
Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Azonnali fotós kérdések órája
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest